Pentagram

Pentagram

Fra DKK 220,00

Sted

Dato

03 aug 2023 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Doom-pionererne fra Pentagram tager på sommerturné – og kommer forbi Pumpehuset!

Amerikanske Pentagram har været gennem lidt af en rejse, siden de i 1971 dannede bandet med karismatiske Bobby Liebling i front. Bandet har haft en række udskiftninger internt, men en ting har altid været statisk: Stærk doom fra øverste hylde.

De startede som et undergrundband i 1970’erne, indtil de i 1987 endelig udgav deres debutalbum ”Day Of Reckoning”, som katapulterede dem op som en af ”The Big Four” inden for doom metal-genren.

Denne sommer tager bandet på en europaturné, hvor de blandt andet gæster Sverige, Norge, Tyskland – og naturligvis Danmark.

Som noget helt særligt får publikum endelig lov til at opleve den efterspurgte guitarist Victor Griffin på scenen igen. Griffin trådte ind i bandet i 1983 og har været ude og inde et par gange, men når han har stået på scenen, har der altid været dømt høj energi og fuld smadder. Nu er han igen tilbage i bandet, som ud over Liebling også tæller Matt Goldsborough, Greg Turley og ”Minnesota” Pete Campbell.

Når de til august gæster Pumpehuset, er det første gang i næsten ti år, at de spiller på dansk jord. Vi tør godt love et band, der er i topform, når vi skal fejre deres 53-års jubilæum som band.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere