eventet sluttede

Pokemon-bytte-dag

Gratis

Sted

Dato

17 feb 2022 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

Samler du også på Pokemon-kort? Nu kan du igen komme til store bytte-dag på Brønshøj bibliotek, hvor lokale ildsjæle og YouTuber Lucas aka Kanto Adventures vil komme med gode råd. Lucas er 26 år og bor i København. Han har samlet på pokemon-kort siden han var 4 år og har åbnet de første pokemon pakker der blev udgivet! Han samler både på nye og gamle pokemon-kort og hans yndlings pokemoner er Squirtle og Lugia.

Pokemon er en japansk medie-franchise, der oprindelig blev kendt tilbage i 90’erne, men hele universet har fået et kæmpe comback med pokemon-go. Kom forbi og lad dig opsluge af pokemon-verdenen. Vores bibliotekar står desuden på spring til at hjælpe jer med at finde fede pokemon-bøger og anbefale nogle af de bedste manga-serier, der spiller på de samme tangenter som Pokemon.

Lucas vil filme til sin YouTube-kanal på dagen. Hvis du ikke ønsker at blive filmet, så hiv fat i en af arrangørerne.

Alder: fra 8 år.

KUN BØRN SKAL HAVE BILLET

Arrangør

Lokation

Brønshøj Bibliotek Brønshøj Bibliotek, Krabbesholmvej 3, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .