Portfolio workshop

eventet sluttede

Portfolio workshop

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

28 sep 2022 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Kom til workshop i Arkitektforeningen og få styr på at opbygge en portfolio, der er målrettet modtagerens behov.

Hør hvad en af fagets store arbejdspladser lægger vægt på i en portfolio.Bliv introduceret for greb og layout, der giver overskuelige og iøjnefaldende portfolier, der er målrettet modtagerne og få brugbar indsigt i, hvordan man udvælger og vinkler sit materiale. Projektledere Ole Storjohan, Birk Folke Daugaard og Nicolai Duedahl Hende fra Cobe deler ud af deres store erfaringer med at vurdere portfolier..

Tag din egen portfolio med og få feedback, du kan bruge med det samme.

Workshoppen er gratis for medlemmer af Arkitektforeningen. 


OBS vi forventer at tage billeder til arrangement. Hvis du ikke ønsker at være på disse fotos, kan du sende en mail til Charlotte Gade på chg@arkitektforeningen.dk.

Lokation

Arkitektforeningen Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København K

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .