PowerYoga med fokus på Styrke og Balance..vinter 2019/2020

12 nov 2019 kl. 18:45 - 20:00

Lilletoften 28a, 1 sal, 2740 Skovlunde

PowerYoga-holdet mødes tirsdage kl. 18.45 til kl. 20..sæsonen varer 12 November 2019 til & med 18 Februar 2020 (Ferie uge 51, 52 & 1 : )

Forløbet er for kvinder & mænd som vil genfinde, genvinde & bevare den vildeste styrke, balance & smidighed..også hvis du er 45+..PowerYoga er intensivt, udfordrende & du får varmen hver gang 

Det er for dig som elsker at kombinere krops-bevidsthed, personligt nærvær & træning du kan mærke..Tilrettelagt for dig som kan li’ yoga med fokus på udholdenhed & styrke, i kombination med en stærk indre spirituel dimension. Nybegyndere til yoga er hjerteligt velkomne; både mænd & kvinder.

Undervisningen starter med variationer over solhilsen, som opvarmer, styrker & strækker alle kroppens større muskel-grupper.

Hernæst følger en samling af Yoga stillinger som fokuserer på intens balance-træning; både klassiske yogastillinger på et ben, dog også balancetræning i forståelsen yogastillinger som fokuserer på at veksle mellem bagover/forover-bøjninger, skulderstand, undervisning i at stå på hovedet (hvis du har lyst), og arm-balancer.

Særligt i dette forløb hvor betoningen er på mere udfordrende yogastillinger er mit PippiYoga valgsprog vigtigt..Ægte heltinder (& helte) holder pauser..Der gives altid mulighed for variationer tilpasset den du er & hvordan din krop har det idag; ingen presses til noget

Du får tid til at lære..du behøver ikke være dygtig eller stærk når du starter..(det bliver du, når du blot bliver ved at møde op)..Hvis du foretrækker mildere yoga, så se min holdoversigt hér..alle mine øvrige hold er mere nænsomme :)

Som alle mine PippiYoga klasser, instrueres stillingerne grundigt & precist..det er Yoga-forløb med høj faglig fundering & formidling..både anatomisk, fysiologisk & psykologisk -& du kan altid få ekstra vejledning i forbindelse med yogaklassen.

Alle holdgange afrundes med vejledning i at trække sanserne ind/stoppe tankemylder (afspænding)


En holdtilmelding hos PippiYoga inkluderer meget mere, end en ugentlig yoga-klasse.
Overblik over alt, din tilmelding indeholder

-adgang til PippiYoga's online-bibliotek gennem hele sæsonen. Yoga-biblioteket indeholder lydoptagelser & foto-serier med små yogaprogrammer bl.a. indenfor afstressning, ryg-træning, balance-øvelser & fodyoga (mod platfod/nedsunken forfod)

-mulighed for at medbringe en gæst gratis i uge 7(kun uge 7) 

-adgang til lydfiler med små yogaprogrammer du kan anvende imellem undervisningerne

-mulighed for personlig vejledning/ekstra-instruktion i forlængelse af undervisningen (max 10 min pr gang)

-mulighed for at fremsende ønsker til særlige interessepunkter for yogaundervisningen (såfremt ønskerne relaterer til forløbets overordnede fokus) 

-mulighed for at flytte til et andet PippiYoga-forløb indenfor sæsonen, hvis du pludselig får brug for det (såfremt der er plads)

-mulighed for at give din plads til en anden, hvis der sker noget, hvor du ikke kan deltage i en længere periode

-rabat på privattimer, indenfor den aktuelle sæson


"Jeg har aldrig mødt en træningsform så helstøbt som yogaen.

Den giver mig det ucensurerede svar på hvad status er i min krop på spændinger, styrker og svagheder. Udfordrer min balance og mit åndedræt, giver mig ro og grounding uden den udmattelse som fulgte med de evindelige lange løbeture, som var engang. Men med den samme frihed: jeg kan gøre det hvor som helst og når som helst. (Når måtten ikke er optaget af en hund) Og så er der altid mere at komme efter; konge-stillinger som armbalancer, hvor jeg tænker NU laver jeg sgu rigtig yoga - mens jeg fejler og vælter og prøver igen igen : )

Hvis du tænker; yoga; er det ikke for husmødre der ikke gider rigtig træning? Så tænk igen - come join us på PowerYogaholdet - under kyndig vejledning af Pippi, så vi ikke kommer galt afsted : )"

(Mette Rasmussen, deltager foråret 2019)