Psykoanalytisk salon med Katrine Marie Guldager

Fiolstræde 7, 1171 København
25 mar 2020 kl. 16:30 - 17:30
Super arrangør
Billetter DKK 90,00
Billetter DKK 90,00

I samarbejde med Dansk Psykoanalytisk Selskab inviterer vi til en aften med Katrine Marie Guldager og psykoanalytiker Katrine Zeuthen i en samtale om romanen ’Bjørnen’ fra 2018. Der er en roman om en midaldrende kvinde, som får nok af det hele og tager kampen op mod naturen, en bjørn og sig selv.  

Med udgangspunkt i en psykoanalytisk læsning af ‘Bjørnen' vil psykoanalytiker Katrine Zeuthen tale med Katrine Marie Guldager om livsfaser, brud, tab og sorg og om vrede og ensomhed som vigtige drivkrafter til at tage sig selv og sit liv op til revision.

. . . .

Katrine Marie Guldager (f. 1966) debuterede i 1994 med digtsamlingen ’Dagene skifter hænder’ og har siden udgivet romaner, krøniker, noveller og børnebøger.  I selvbiografien ’Lysgrænsen - en psykoanalyse’ (2007) transformerede hun sine ni år i psykoanalyse til en på en gang personlig og almenmenneskelig fortælling, som hun høstede stor ros for. Hendes bøger er oversat til flere sprog, og hun har modtaget adskillige legater og priser. Hun har senest udgivet romanen ‘Et rigtigt liv’ (2019).

Katrine Zeuthen er psykoanalytiker og lektor ved Institut for Psykologi ved Københavns Universitet.


Dansk Psykoanalytisk har initieret formatet 'Freuds café', der er arrangementer, som sætter moderne psykoanalyse i spil i samtaler med forfattere og analyser af deres værker.


Event aflyst

Psykoanalytisk salon med Katrine Marie Guldager

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke