Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

QUEEN OF HEARTS – Love and Lamentation, The Irish Harp at the Court of Christian IV

Afholdt event

QUEEN OF HEARTS – Love and Lamentation, The Irish Harp at the Court of Christian IV

Fra DKK 100,00

Beskrivelse

QUEEN OF HEARTS

– Love and Lamentation, The Irish Harp at the Court of Christian IV


Siobhan Armstrong, irsk harpe


Fra smægtende kærlighedssange til ægte tårepersere - Siobhán Armstrongs musiceren trækker hendes lyttere ind i en klangverden fra det 16.-18.århundredes Irland! 

Hun er en af Europas mest anerkendte harpenister på historiske harper og en af de få som mestrer den smukke irske harpe med den sjældne og fornemme klokkelignende tone, som skabes af de særlige metalstrenge fra middelalderen.

Siobháns programmer på dette års festival præsenterer værker som er skrevet til de irske lorder tilbage i det 17. og 18. århundrede. Og det er samtidig en mulighed for at rejse tilbage i tiden til Chr. IV's hof, hvor der var ikke mindre end to kongelige irske harpenister ansat, som spillede med John Dowland og andre af de berømte musikere ved Kongens musikalske hof. 

I løbet af det 19. århundrede forsvandt traditionen for at spille den historiske irske harpe desværre, men musikere som Siobhán er med til at genoplive den, og ved koncerterne her på festivalen er der en unik chance for at høre den komme til live igen.

Copenhagen Baroque Festival præsenterer hvert år et mindre kendt instrument - og dette år er valget faldet på den irske harpe, en af harpetyperne under barokken. Vi håber vores publikum vil benytte lejligheden til at lære flere instrumenter og deres klangverden at kende! Husk også at der tidligere på festivalen er et foredrag med Helen Davies og Siobhan Armstrong.

Følg alle festivalens koncerter på www.copenhagenbaroquefestival.dk og kom og oplev barokmusikken når den er allerbedst! 
Det polske barokorkester, Arte dei Suonatori, som er tilbagevendende festivalorkester, spiller indlevende og klangfuldt og man bliver nemt ført tilbage i tiden i de smukke historiske omgivelser! Solisterne er en blanding af danske og udenlandske stjerner og vi garanterer unikke koncertoplevelser hele festivalen igennem.

Festivalen inviterer førende specialister indenfor barokmusikken og programmerne præsenterer både de meget kendte og nærmest ukendte komponister! 

Arrangør

Copenhagen Baroque Festival samler nationale og internationale barokmusikere d. 4.-10. september 2023 og beriger det danske kulturliv med koncerter, foredrag og tværæstetiske oplevelser af højeste kunstneriske kvalitet. 


Copenhagen Baroque Festival er startet og drives af blokfløjtenist Bolette Roed. Initiativet er udsprunget af kærligheden til barokmusikken og ønsket om at skabe møder mellem forskellige musikere, ensembler og solister på tværs af landegrænser og i nye konstellationer. Festivalen i 2023 vil blive femte gang den afholdes og koncerterne finder sted i Trinitatis Kirke, Helligåndskirken og på Rosenborg Slot.

Lokation

Rundetårn, 1150 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer