RAGNAROCK præsenterer: Gløden af Gasolin'

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde
19 sep 2020 kl. 18:00 - 20:00
Billetter DKK 350,00
Billetter DKK 350,00

GLØDEN AF GASOLIN' ER UDSAT TIL 19. SEPTEMBER

Hvis du i forvejen havde en billet, vil den fortsat være gyldig til den 19. september.
Såfremt du er forhindret i at deltage denne dag, kan du få refunderet din billet ved at skrive en e-mail til ragnarock@romu.dk

Vi håber på din tålmodighed, da vi får mange henvendelser.

Har du har købt billet til forplejning i museets café til på lørdag den 14. marts, vil billetten automatisk blive refunderet. Der kan dog gå op til 21 dage, da Billettos system er under pres.

GLØDEN AF GASOLIN'

Vi har samlet en stribe danske musikere der alle har det til fælles, at Gasolin’ har brændt sig fast et sted i dem. Mød bl.a. Mike Tramp (Mabel og White Lion) og Christian Vium (Go Go Berlin) når vi gasser op og hælder benzin på gløden af Gasolin’.

Med inspiration fra Gasolin’s live-energi, ungdommelige overmod og rapkæftede attitude har vi sammensat et levende og alsidigt program, du kan ose rundt i.  Oplev talks, Gasolin’-anekdoter, livemusik og unikke musikalske møder, du ikke vil kunne opleve andre steder. Aftenen slutter af med et brag af en fest, når alle kunsterne mødes på RAGNAROCKs Foyerscene og fyrer op for nogle af de fedeste Gasolin’-numre! 

Musikanmelder og journalist Steffen Jungersen sidder klar som moderator på Eventscenen, mens journalist Sofie Buch Hoyer er aftenens moderater på Foyerscenen.

Årets store Gasolin’-event er blevet til i samarbejde med Owit Music og Gimle.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på RAGNAROCK til en forrygende aften med Gløden af Gasolin'!


PROGRAM

18.00 - 19.00 Oplev særudstillingen

I særudstillingen “Så kom med mig – Gasolin’ 1969-78” møder du fortællingen om brændende ambitioner, benhårdt slid, fantastiske succeser, dundrende fiaskoer og ungdommelig vildskab. Det er historien om et dansk rockband der går hele vejen fra undergrund til berømmelse, og bliver sin generations største idoler.

18.30 - 19.00 Lonnie Kjer: Gasolin’s betydning

[Foyerscene] Lonnie Kjer er sanger og sangskriver. I 1990 vandt hun det danske Melodi Grand Prix med sangen ”Hallo Hallo” og i 2008 udgav hun albummet ’Tæt på’.

19.00 - 19.30 Christian Vium: Gasolin’ – Danmarks rockstjerner

[Eventscene] Christian Vium er guitarist og forsanger i rockbandet Go Go Berlin, der blev dannet i 2010. Bandet har siden udgivet tre album og en ep.

19.35 - 20.05 Ken Hammer: Den første koncertoplevelse

[Foyerscene] Ken Hammer er guitarist i det stadig aktuelle danske heavy metal band Pretty Maids, som han dannede sammen med Ronnie Atkins i Horsens 1981.

20.10 - 20.30 Bag om særudstillingen Gasolin’

[Eventscene] Hvordan fanger man essensen af Gasolin’ i en udstilling? RAGNAROCKs museumsinspektør Rasmus Rosenørn inviterer bag om særudstillingen “Så kom med mig – Gasolin’ 1969-78”

20.35 - 21.05 Søren Andersen: Gasolin’ - De første rockstars i Danmark

[Eventscene] I mere end 30 år har Søren Andersen turneret som guitarist i både indland og udland. Man kender ham bl.a. som guitarist i bandet Electric guitars. Derudover er han også en anerkendt sangskriver og producer, der bl.a. har arbejdet med Glenn Hughes, Sanne Salomonsen og mange andre.

21.10 - 21.40 Julie Maria: En vigtig inspirationskilde.

[Foyerscene] Julie Maria er sanger og sangskriver. I 2004 debuterede hun med albummet ”Beautiful Minor” og har sidenhen udgivet yderligere tre albums.

21.45 - 22.15 Mike Tramp: Mit fundament i musikken.

[Eventscene] Mike Tramp er sanger og sangskriver. Han har været en fast del af den danske – og senere udenlandske – musikscene, siden midten af 70’erne. Han er bedst kendt fra sin tid som forsanger i Mabel og i heavy metal bandet White Lion.

22.30 - 23.30 Koncert

[Foyerscene] Vi slutter aftenen af med et brag af en fest! Oplev alle aftenens kunstnere på foyerscenen, hvor de hver især optræder med det Gasolin’-nummer, der betyder mest for dem.

24.00 RAGNAROCK lukker - Tak for i aften.

Profile picture
RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur
Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke