spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Raphael Rogiński i Sønderho Kirke / Fanø Free Folk x Vinterjazz

Afholdt event

Raphael Rogiński i Sønderho Kirke / Fanø Free Folk x Vinterjazz

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

13 feb 2024 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Fanø Free Folk Festival og Copenhagen Jazz Festival byder på originalt verdensnavn inden for grænsesøgende guitarspil, når polske Raphael Rogiński optræder solo i Sønderho Kirkes fantastiske rammer i forbindelse med Vinterjazz 2024

Den polske guitarist Raphael Rogiński har med sin særlige tone og en lang række spændende projekter skabt sig et ry som en unik musiker i feltet mellem folkemusik, eksperimentallyst og jazzet improvisation. Uanset om han kaster sig over traditionelle polsk folkemusik i duoen Żywizna, jødisk hasidisme i bandet Shofar eller afrikansk trancemusik med bandet Hizbut Jamm gør han det med særlig tone, der rummer ekkoer af melankoli, rå blues og spirituel trancestemning.

Vi har i flere omgange haft glæde af at præsentere Rogiński på Fanø Free Folk Festival. Både som solist, med bandet Nefesh og føromtalte Hizbut Jamm. Nu får Fanø muligheden for at opleve Rogiński i Sønderho Kirke, hvor han giver solokoncert under Vinterjazz 2024. Her spiller han materiale fra det seneste og roste album “Talàn”, der udkom i 2023 på det fremragende label Instant Classic. Albummet har for alvor cementeret Rogińskis position som fabulerende guitarist, der med sin musik åbner op for rige landskaber og dybe kulturelle rødder.

Albummet er inspireret af Sortehavet og delvist komponeret i og omkring den nærmest mytiske ukrainske havneby Odesa, der historisk har været en væsentlig portal mellem Europa og Asien. Således bygger “Talàn” lig meget af Rogińskis øvrige musik bro mellem forskellige kulturer og åbner nye horisonter for lytteren.

Toneangivende musiksider som The Wire og The Quietus har rost “Talán” i høje vendinger og listet den som en af 2023s stærkeste udgivelser. Og der er virkelig tale om et bevægende og originalt mesterværk fra en altid søgende guitarist, som vi glæder os til at bringe tilbage til Fanø. For første gang optræder Rogiński i Sønderho Kirkes smukke rum, der bliver fyldt af hans spritiuelle og rå toner til vinterlig koncert under Vinterjazz 2024.

Sagt om Talan:

“His songs always sound like they are trying to communicate, however wordlessly, some piece of wisdom, some essential knowledge handed down over generations.” - Pitchfork

“Like the enigmatic ‘impossible sea’ which inspired it, Talán is beautiful, curious and intriguing, an endless source of fascination and wonder.” - The Quietus

Koncerten præsenteres i et samarbejde mellem Fanø Free Folk Festival, Copenhagen Jazz Festival og Kirkerne på Fanø og med støtte fra Den Polske Ambassade i Danmark.

Lokation

Sønderho Kirke, Sønderho Strandvej 1A, 6720 Fanø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .