Ravi Kuma // RUST

eventet sluttede

Ravi Kuma // RUST

Sted

Dato

06 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RAVI KUMA

Efter mange måneders nedlukning er det endelig ved at være tid til at komme ud på dansegulvet og festen går løs på RUST, når Ravi Kuma lægger vejen forbi med en enorm boble af ophobet energi, der er ved at eksplodere. Til koncerten medbringer duoen en stak nye tracks, klar til at smelte publikums hjerner.

Duoen, der består af frontfigur Sharon Kumaraswamy og producer Aske Knudsen, er kendt for de vildeste koncerter, og det kommer til at fortsætte i 2022. Sammen med Yo Johnny har duoen senest udgivet singlen "Cardio", der med Ravi Kumas skarpe flow, tech-house og geniet Yo Johnnys fængende beats er en sikker vinder til din fitness-playliste.

Deres tidligere koncerter har fået stribevis af fem- og seksstjernede anmeldelser - og du kan være sikker på, at når Ravi Kuma rammer RUST, kommer du til at svede, have ondt i fødderne og være øm i hele kroppen efter koncerten. På den gode måde.

Blandt andre GAFFA har kastet seks stjerner og rosende ord efter duoen: "Helt og aldeles fænomenalt og professionelt (…) Kumaraswamy spirer fra et ydmygt frø til et kæmpemæssigt, frodigt og selvsikkert træ."

Forvent et energisk, højspændt, svedigt og vådt liveshow på RUST den 6. maj!


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 155 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .