Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Rockforedrag Pink Floyd - "Meddle" - album- og kulturforedrag. Om rock og modernisme.

Afholdt event

Rockforedrag Pink Floyd - "Meddle" - album- og kulturforedrag. Om rock og modernisme.

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

16 mar 2022 kl. 19:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Pink Floyd udgav deres svendestykke, albummet Meddle, i efteråret 1971. For første gang siden Syd Barretts afgang fra bandet lykkedes det Pink Floyd at få deres mange eksperimenter til at munde ud i musik og sange, som fik klassikerstatus – tænk blot på tonedigtet ”Echoes” og instrumental-nummeret ”One of These Days”. Foredraget om Meddle er en rundvisning i det 20. århundredes moderne kultur, og Pink Floyd bliver placeret i en verden, der ikke kun består af eksperimenterende rockmusik, men også europæisk og amerikansk modernisme (Gershwin, John Cage og Stockhausen), blues fra 1920’erne, lydkunst, wiener-psykologerne Freud og Jung, og selvfølgelig teknik, teknik og mere teknik. Bliv klogere på det eksperimenterende kunstværk Meddle, som gav Pink Floyd vind i sejlene de næste mange år, og som skabte en spændende blanding af europæisk og afro-amerikansk musik.

Foredraget præsenteres af Thomas Ulrik Larsen. 

Thomas Ulrik Larsen, født 1971, er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han var i mange år musikskribent for bl.a. Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Derudover er Thomas musikskolelærer, guitarist og sangskriver med fire album-udgivelser på cv’et under sit alias, Lysår. Han er bosat i Nordsjælland med sin familie. 

Thomas Ulrik Larsen er cand. mag. i musikvidenskab og pædagogik fra Københavns Universitet med speciale i rockmusikanalyse og rockhistorie. Han en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne samt dansk rock fra samme periode.

Desuden har Thomas Ulrik Larsen tidligere spillet i bandet Pink Floyd Project og bandet optræder i Amager Bio den 9. april 2022, hvor musikken fra "Meddle" fylder en god del af showet.

Lokation

Kvarterhuset Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .