spring til hovedindhold

Rockquizzen 10 års fødselsdag: Deville (SE) + Asfalt og Buler

Rockquizzen 10 års fødselsdag: Deville (SE) + Asfalt og Buler

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

25 maj 2024 kl. 19:30 - 23:30

Beskrivelse

Rockquizzen fylder rundt, hurra! Om det skal fejres? Ja, vel skal det dét!

Rockquizzen i Råhuset inviterer alle til en festlig dag. Først indtager vi Onkel Dannys Plads foran Råhuset til en ordentlig omgang af Rockquizzen, som bliver en rund fødselsdag værdig. Derefter åbner vi dørene til Råhuset, hvor den står på koncerter.

Rockquizzens fødselsdagssquiz kl. 16:00 (gratis entré)

Rockquizzen er til dig, der elsker rockmusik i alle afskygninger, og som har lyst til at battle på viden med ligesindede musikelskere. Vi går til rockhistorien i helt bred forstand. Det betyder, at du kan støde på musik og spørgsmål om både nyt og gammelt, hårdt og blødt, dansk og internationalt. Niveauet ligger et sted imellem ikke for svært, ikke for let. Denne jubilæumsquiz er helt gratis at deltage i. Man tropper såmænd bare op på Onkel Dannys Plads med et hold (max. 5 personer), får stukket svarark og kuglepenne i hånden. I baren kan man forsyne sig med kolde drikkevarer, og så quizzer vi. Der er seje præmier på højkant, kan vi godt afsløre! Selv hvis man er bedst til ikke at få point, kan man blive præmieret!

Jubilæumskoncert med Deville og Asfalt & Buler (kræver billet)

Ingen fest uden gode rockkoncerter. Bemærk: Koncerterne koster 100 kr. i entré.

Deville er et svensk rockband, som er helt svenskerblærede til at blande det hårdtslående med det melodiske. Samtidig iblander de gerne både psykedeliske og progressive elementer i deres hard rock. Se frem til stor lyd, tung bund og fantastiske sange fra et garvet band, som faktisk også fejrer fødselsdag. De har nemlig været band i 20 år. Det kalder på en dobbeltfejring, hvor den får en ordentlig én over nakken.

Asfalt & Buler spiller såkaldt knallertrock. Tre mand høj på scenen leverer bandet højoktane, garagesmagende rock’n’roll-sange på dansk med humor og helt uden slinger i valsen. Det perfekte band til at sætte gang i festen!

Tidsplan

 • 16:00 Rockquizzen på Onkel Dannys Plads
 • 19:30 Dørene åbner til Råhuset
 • 20:00 Asfalt & Buler
 • 21:00 Deville

Vel mødt!

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder