Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Rusland - Danmark på Guldhornene KBH

Afholdt event

Rusland - Danmark på Guldhornene KBH

Fra DKK 1.100,00

Sted

Dato

21 jun 2021 kl. 14:00 - 23:00

Beskrivelse

Sikre dig plads til landskampen Rusland - Danmark 21/6 kl 21.00 

Bemærk senest ankomst er kl 19.00 og der ingen adgang uden forud købt bord, pga COVID-19

 • Følgende borde kan købes og alle er placeret tæt på en skærm:

  Bord hvor der kan sidde 4 personer, som koster 1100kr. Inklusiv gebyr og 20 barbilletter, som kan bruges til en valgfri Fadøl/flaskeøl/eller husets sjus.

  Bord hvor der kan sidde 6 personer, som koster 1650kr. Inklusiv gebyr og 30 barbilletter, som kan bruges til en valgfri Fadøl/flaskeøl/eller husets sjus.

  Bord hvor der kan sidde 8 personer, som koster 2200kr. Inklusiv gebyr og 40 barbilletter, som kan bruges til en valgfri Fadøl/flaskeøl/eller husets sjus.

  Bord hvor der kan sidde 10 personer, som koster 2750kr. Inklusiv gebyr og 50 barbilletter, som kan bruges til en valgfri Fadøl/flaskeøl/eller husets sjus.

Det er ikke muligt at sammensætte borde og det er ikke muligt at ønske placering.

Bemærk senest ankomst er kl 19.00 og der ingen adgang uden forud købt bord, pga COVID-19. Vi forbeholder os retten til at afvise reservationer i døren, såfremt de ikke opfylder vores adgangskrav.Arrangør

Officiel Billetto konto for Cafe Guldhornene København.

Lokation

Cafe Guldhornene - København Cafe Guldhornene - København, Vestergade 20A, 1456 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer