RUST NATKLUB: ADANA TWINS (DE - Exploited Records, JEUDI Records)

22 jan 2016 kl. 23:00 - 23 jan 2016 kl. 05:00

Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København N

Den dynamiske tyske duo Adana Twins gæster Rust d. 22 Januar med deres karakteriske dybe elektroniske og melodiske lyd til et tre timers elektronisk brag af en natkoncert.

På få år har de to herre bag Adana Twins skabt sig et stærkt respekteret navn på den elektroniske scene. Deres ørehængende udgivelser som blandt andre "Strange" og "Everyday" kickstartede deres karriere i 2012 med en fusion af dybe baselines, indieriffs og vokaler. Deres efterfølgende ep’er sikrede dem samtidig residency på klubber som Reeberbahn og Baalsaal, samt for alvor satte Hamborg på det elektroniske verdenskort sammen med Solomun og hele Diynamic-crewet. En ny lyd havde bidt sig fast i det danseglade folk og med kontinuerlige kvalitsproduktioner, og en hastigt voksende fanbase, har Adana Twins etableret sig som en toneangivende spiller med et unikt elektronisk og eklektisk udtryk.

Navnet Adana opstod på sjov vis i en lille tyrkisk restaurant, hvor de to artister, Take It Easy og Friso, fik øje på en ret bestående af to slags kød, der netop hed Adana, og med et var Adana Twins en realitet. Lysten og evnen til at kombinere det bedste fra forskellige verdener og gøre op med ensformighed har været et varemærke for duoen, og deres dj sets bærer i den grad præg af deres eklektiske tilgang til musik, når publikum bliver ført igennem alt fra deep- og tech house til disco, indie og hiphop. Alt sammen med et overhængende elektronisk islæt.

Udover at producere, dj’e og turnere driver Take it Easy ligeledes pladeselskabet JEUDI i samarbejde med Doktor Drew og Davidé, der inkluderer artister som Nico Stojan, Kruse & Nuernberg, Monte m.fl.

Website

Billet

Salg lukket