RUST Showcases: Elisa Lama + Aureola + Daniel Lama

eventet sluttede

RUST Showcases: Elisa Lama + Aureola + Daniel Lama

Billetter fra DKK 75,00

Sted

Dato

27 maj 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

RUST SHOWCASES

// ELISA LAMA

Elisa Lama mindsker distancen mellem Danmark og USA med sin poppede R&B, inspireret af navne som Kiana Ledé, Kehlani og Ariana Grande. Hun startede i 2017 sit første musikalske projekt i Miami og har siden arbejdet på at videreudvikle og finde frem til sin helt egen unikke lyd. Seneste udgivelse, “You” udkom i april og fik en varm medtagelse på blandt andet New Music Friday Denmark. Singlen er en del af Elisa Lamas debut-EP, som udgives i løbet af 2022.


// AUREOLA

Hjerterne banker, elektronikken knitrer og englene synger. Aureola er aliasset for Josefine Alstrup Mathiesen, der altid har haft musikken som et livsvilkår. Hun er barn af to klassiske musikere, opvokset med at synge i pigekor, har flyttet til både New York for at synge jazz og til Jylland for at studere elektronisk musik. Hun lærte endda telefonnummeret til sit barndomshjem i Brønshøj ved at synge det, og fandt tidligt ud af, at hun kunne bearbejde sin omverden gennem sang. Musikken er poetisk elektroniske R&B, der spænder fra storslåenhed til at lokke lytteren helt tæt på. Som en mavepuster efterfulgt af et kys på kinden.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 20.30

• Billetter: 75 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .