spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Same Vibration

Afholdt event

Same Vibration

Fra DKK 78,00

Sted

Dato

19 feb 2022 kl. 21:30 - 23:00

Beskrivelse

Direkte taget fra de københavnske gader, Same Vibration er et Funk/World band der favner en unik blanding af internationale musikere og musikalske stilarter. Navnet har de hentet fra lyrikken, “We are all part of the same vibration“, hvormed bandet altid søger at højne bevidstheden og nå hinanden gennem musikken. Seks medlemmer med hver deres musikalske og kulturelle baggrunde mødes og skaber et unikt lydbillede i en blanding af world rhythms, funky beats, melodiske sange og lyrik, der genkalder et bevidst og positivt budskab.

Same Vibration’s kendetegn er deres energiske live-optrædener. Deres shows er fulde af musikalske overraskelser, special guests og improvisation. Et inspireret publikum, der danser til rytmerne får mulighed for at opleve et unikt show, hver gang Same Vibration optræder.

Line up:

 • LINE-UP  
  • Didi Levy: guitar and vocals
  • Rachel Yatzkan: saxophone and vocals
  • Said Bakari Mohamed: percussion and vocals
  • Hans Christian Frank: guitar
  • Jesper Hylbæk: bass
  • Radek Wosko: drums

Link til Copenhagen Vinterjazz 2022

https://jazz.dk/vinterjazz-202...

Lokation

Blågården Bibliotek & Støberiet Blågården Bibliotek & Støberiet, Blågårds Pl. 5, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .