skip to main content

Event er avsluttet - Gikk du glipp av dette event?

Sjekk ut disse håndplukkede kommende!For tidligere eventsdetaljer, bare rull ned.
Laster ...
 
 
Nearby events
Laster ...
 
 
Begivenheder af samme type
Laster ...
 
 
Begivenheter av samme type

Samtale: Arkitektskolen Aarhus - tidlig inddragelse af kunstner i byggeprojekt, en succes?

arrangementet ble avsluttet

Samtale: Arkitektskolen Aarhus - tidlig inddragelse af kunstner i byggeprojekt, en succes?

Fra Gratis

Sted

Dato

17. November 2022, 16:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Stressfri booking: Billetto garanterer refusjon ved avlyste eventer. Les mer

Beskrivelse

Arkitektskolen Aarhus
- tidlig inddragelse af kunstner i byggeprojekt, en succes?


Tid og sted: 17.11 kl. 16.30-18.30 i Didakteket, Arkitektskolen, Århus


Deltagere: 

Lisa Sørensen, bygherre 

Lea Porsager, billedkunstner

Martin Krogh, arkitekt


Moderator: Kirstine Leth Juul, arkitekt og prorektor Arkitektskolen Aarhus


Arkitektskolen i Aarhus (2021) er opført efter alle kunstens regler - og i de tidligste faser blev kunstner Lea Porsager inddraget i processen. Mød bygherre, arkitekt og kunstner i en samtale om samarbejdet og processen, hvor de også vil fortælle om arbejdsgange og udfordringer undervejs. Og hør deres refleksioner over, hvornår det giver det mening at inddrage en kunstner i byggeprojektet og hvad de mener, man ideelt kan opnå i tværæstetiske samarbejder.


FORMAT

Arkitektskolen Aarhus er omdrejningspunkt for en tværfaglig samtale mellem paneldeltagerne. Samtalen er faciliteret og publikum er også inviteret med, når paneldeltagere udveksler viden om og erfaringer med at udvikle kunstneriske projekter i det bygninger, byer og landskab.

Efter den faglige samtale er der samtalesalon og netværk på tværs af faggrupper. Som publikum møder du dermed både dem, der har udviklet projektet og andre professionelle. Forhåbentligvis får du både nye ideer og bekendtskaber med hjem.


MÅLGRUPPE

Målgruppen er fagpersoner, herunder billedkunstnere, arkitekter, landskabsarkitekter, kunsthåndværkere og designere, der har interesse for og gerne erfaring med kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab - og som ønsker at opnå viden, blive inspireret og møde mulige samarbejdspartnere.


ØKONOMI

Arrangementet koster 30 kr. for medlemmer af Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Danske Landskabsarkitekter, og 50 kr. for andre interesserede.


ØVRIG INFO

Ved tilmelding accepterer du, at der bliver taget billeder til arrangementet. Billederne bliver brugt til dokumentation, kommunikation og formidling af Empathic Environments’ aktiviteter på egne kanaler og relevante samarbejdspartneres platforme fx web, nyhedsbreve og sociale medier.


OM EMPATHIC ENVIRONMENTS

Empathic Environments er en platform for tværfaglige samtaler og samarbejder om kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab. Empathic Environments er initieret af kunsthistoriker Stenka Hellfach og arkitekt maa og journalist Tyra Dokkedahl.


I efteråret 2021 gennemførte vi tre samtaler under navnet FORUM for kunst, arkitektur, landskab og byudvikling. Her i 2022 fortsætter vi konceptet under navnet Empathic Environments og afholder fire samtaler og et fagligt seminar i efteråret.


Empathic Environments samarbejder med Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Danske Landskabsarkitekter, Copenhagen Architecture Festival, AKB Taastrupgaard, Danmarks Tekniske Universitet og kurator Ida Højgaard Thjømøe.


Empathic Environments er støttet af Dreyers Fond og Statens Kunstfonds Projektstøtte- og Legatudvalg for Arkitektur og Projektstøtteudvalg for Billedkunst.


Arrangør

Empathic Environments er en platform for tværfaglige samtaler og samarbejder om kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab. Empathic Environments tror på tværfaglighed som metode og praksis til at skabe omgivelser og steder, som mennesker trives i og værner om

Empathic Environments sætter samtaler og samarbejder mellem kunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter, designere, landskabsarkitekter og opdragsgivere i gang. Samtaler om praksis og processer, om rammer og resultater, om idéer og idealer


Billede: Terra incognita, Trondheims mindested for 22. juli hændelserne, af Marianne Levinsen og Anders Krüger

Lokale

Aarhus School of Architecture, Didakteket, Exners Plads 7, 8000 Aarhus

Hjelp - FAQ

  • Jeg har ikke mottatt billetten min på e-post. Hva gjør jeg?

    Først bør du sjekke reklame og søppelpost på din e-post. Billettene dine ble sendt som et vedlegg og kan ha blitt sortert som reklame hos noen e-posttjenester. Du kan også finne billettene dine på Billetto-kontoen din, som du har tilgang til i nettleseren eller i Billettos app. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg vil kansellere billetten min og få refusjon. Hva gjør jeg?

    Det er eventarrangøren som kan godkjenne refusjoner, og du bør ta kontakt med eventarrangøren for å diskutere hvilke alternativer som er tilgjengelig for deg. Du kommer i kontakt med arrangøren ved å svare på e-posten med ordrebekreftelsen eller ved å bruke skjemaet "Kontakt arrangøren" på arrangørens profil. Les mer her dersom du trenger hjelp.

  • Jeg har registrert meg på en venteliste. Hva skjer nå?

    Hvis flere billetter bli tilgjengelig, får du beskjed (på e-post) sammen med andre som også har registrert seg på listen. Her følger vi prinsippet "førstemann til mølla". For mer informasjon, klikk her.

  • Hvor finner jeg lenkene til netteventer?

    Sjekk siden eller e-posten med ordrebekreftelsen din. Vanligvis har arrangøren av eventet inkludert informasjon i ordrebekreftelsen, som sendes på e-post, eller så sender de gjerne en oppfølging på e-post med lenke til netteventet. Det kan også være lurt å lese eventets beskrivelse på Billetto, hvor eventets arrangør beskriver hvordan du deltar på netteventet. For mer informasjon, klikk her.

  • Hva er avbestillingsbeskyttelse, og hvorfor trenger jeg det?

    Med avbestillingsbeskyttelse har du rett til å kreve refusjon dersom det skulle oppstå uforventede eller uunngåelige omstendinger som kan komme i veien for din deltakelse på et event. For mer informasjon, klikk her.