skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser

Samtale: Arkitektskolen Aarhus - tidlig inddragelse af kunstner i byggeprojekt, en succes?

Eventet är avslutat

Samtale: Arkitektskolen Aarhus - tidlig inddragelse af kunstner i byggeprojekt, en succes?

Från Gratis

Plats

Datum

17 nov 2022 16:30 - 18:30

Beskrivning

Arkitektskolen Aarhus
- tidlig inddragelse af kunstner i byggeprojekt, en succes?


Tid og sted: 17.11 kl. 16.30-18.30 i Didakteket, Arkitektskolen, Århus


Deltagere: 

Lisa Sørensen, bygherre 

Lea Porsager, billedkunstner

Martin Krogh, arkitekt


Moderator: Kirstine Leth Juul, arkitekt og prorektor Arkitektskolen Aarhus


Arkitektskolen i Aarhus (2021) er opført efter alle kunstens regler - og i de tidligste faser blev kunstner Lea Porsager inddraget i processen. Mød bygherre, arkitekt og kunstner i en samtale om samarbejdet og processen, hvor de også vil fortælle om arbejdsgange og udfordringer undervejs. Og hør deres refleksioner over, hvornår det giver det mening at inddrage en kunstner i byggeprojektet og hvad de mener, man ideelt kan opnå i tværæstetiske samarbejder.


FORMAT

Arkitektskolen Aarhus er omdrejningspunkt for en tværfaglig samtale mellem paneldeltagerne. Samtalen er faciliteret og publikum er også inviteret med, når paneldeltagere udveksler viden om og erfaringer med at udvikle kunstneriske projekter i det bygninger, byer og landskab.

Efter den faglige samtale er der samtalesalon og netværk på tværs af faggrupper. Som publikum møder du dermed både dem, der har udviklet projektet og andre professionelle. Forhåbentligvis får du både nye ideer og bekendtskaber med hjem.


MÅLGRUPPE

Målgruppen er fagpersoner, herunder billedkunstnere, arkitekter, landskabsarkitekter, kunsthåndværkere og designere, der har interesse for og gerne erfaring med kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab - og som ønsker at opnå viden, blive inspireret og møde mulige samarbejdspartnere.


ØKONOMI

Arrangementet koster 30 kr. for medlemmer af Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere og Danske Landskabsarkitekter, og 50 kr. for andre interesserede.


ØVRIG INFO

Ved tilmelding accepterer du, at der bliver taget billeder til arrangementet. Billederne bliver brugt til dokumentation, kommunikation og formidling af Empathic Environments’ aktiviteter på egne kanaler og relevante samarbejdspartneres platforme fx web, nyhedsbreve og sociale medier.


OM EMPATHIC ENVIRONMENTS

Empathic Environments er en platform for tværfaglige samtaler og samarbejder om kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab. Empathic Environments er initieret af kunsthistoriker Stenka Hellfach og arkitekt maa og journalist Tyra Dokkedahl.


I efteråret 2021 gennemførte vi tre samtaler under navnet FORUM for kunst, arkitektur, landskab og byudvikling. Her i 2022 fortsætter vi konceptet under navnet Empathic Environments og afholder fire samtaler og et fagligt seminar i efteråret.


Empathic Environments samarbejder med Akademisk Arkitektforening, Billedkunstnernes Forbund, Danske Kunsthåndværkere & Designere, Danske Landskabsarkitekter, Copenhagen Architecture Festival, AKB Taastrupgaard, Danmarks Tekniske Universitet og kurator Ida Højgaard Thjømøe.


Empathic Environments er støttet af Dreyers Fond og Statens Kunstfonds Projektstøtte- og Legatudvalg for Arkitektur og Projektstøtteudvalg for Billedkunst.


Arrangör

Empathic Environments er en platform for tværfaglige samtaler og samarbejder om kunstneriske projekter i bygninger, byer og landskab. Empathic Environments tror på tværfaglighed som metode og praksis til at skabe omgivelser og steder, som mennesker trives i og værner om

Empathic Environments sætter samtaler og samarbejder mellem kunstnere, kunsthåndværkere, arkitekter, designere, landskabsarkitekter og opdragsgivere i gang. Samtaler om praksis og processer, om rammer og resultater, om idéer og idealer


Billede: Terra incognita, Trondheims mindested for 22. juli hændelserne, af Marianne Levinsen og Anders Krüger

Lokal

Aarhus School of Architecture, Didakteket, Exners Plads 7, 8000 Aarhus

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.