Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sanketur i Ishøj Strandpark

Afholdt event

Sanketur i Ishøj Strandpark

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

19 aug 2023 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

Tag med på en hyggelig og lærerig sanketur i Ishøj Strandpark med biolog og vild mad ekspert Klara Rask fra Vilde Råvarer.

Ishøj Strandpark er et skønt naturområde med et stort udvalg af spiselige vilde strandplanter. Her kan man blandt andet finde Strandkarse, Strandmælde, Rynket Rose, Havtorn og mange flere.

Klara har 10 år som underviser i vild mad, og har blandt andet undervist i vild mad på Hotel- og Restaurantskolen i København.

Som uddannet biolog med speciale i økologi og botanik besidder hun et dybdegående kendskab til de danske vilde planter og den danske natur.

Medbring kurv, urtekniv/saks, handsker og beholdere til indsamling.

Husk også drikkevand og praktisk fodtøj.

Turen varer 2-3 timer og gennemføres uanset vejret.


Mødested: Ved statuen foran indgangen til Arken

Vi ses derude!

Arrangør

Om Klara:

Klara Rask er uddannet biolog fra Københavns Universitet, og har over 10 års erfaring som vild mad underviser.

Hun arbejder fuld tid som sanker og er ude hver dag i naturen for at plukke til nogle af de bedste restauranter i København, herunder Geranium, Fiskebaren, Il Buco og Almanak i Operaen.

Klara har en enestående viden om spiselige planter og en smittende glæde for naturen omkring os.

Hun er en af de få sankere i Danmark, som har en videregående uddannelse i naturvidenskab, og har under sin tidligere forskerkarriere undervist i botanik på Københavns Universitet. Du kan derfor trygt tage med hende ud i den spiselige natur.

Bliv klogere på vild mad og tag med på en forårs SANKETUR om vilde spiselige urter, en SVAMPETUR i efteråret, eller tag med ud og find VILDE ØSTERS i det friske vintervejr. 
 
Vi ses derude! 

Lokation

ARKEN Museum for Moderne Kunst, Skovvej 100, 2635 Ishøj

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .