spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

SANKETUR OG MAD OVER BÅL m. VILDE KRYDDERIER

Afholdt event

SANKETUR OG MAD OVER BÅL m. VILDE KRYDDERIER

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

04 nov 2023 kl. 12:00 - 15:30

Beskrivelse

Vinteren lurer lige om hjørnet, men inden den første frost sætter ind, inviterer Skovhuset Kunst & Natur på sanketur i Hareskoven anført af Jacob Hoedeman fra Vilde Krydderier.

Vi mødes i Hareskoven og starter med et kort, teoretisk oplæg omkring spisesvampe. Med sanserne åbne bevæger vi os ud i den våde skovbund. Her tager vi på 1,5 times sanketur og håber på at finde efterårets sidste svampe. Karl Johan og tragtkantarel er nogle af skattene, som vi går efter. Men de spiselige urter i skovbunden byder også på et virvar af spændende smage. Vi sanker på vores vej mod bålstedet, hvor vi sammen skal i det vilde køkken. Her lærer vi om tilberedelse af de friskplukkede, vilde råvarer og dagen afsluttes med varmende smagsprøver.

Svampejagt er netop en jagt. Det umuligt at forudse, hvor og hvornår svampene dukker op. Måske kommer vi til at høste en dejlig stor portion spisesvampe, måske ikke. Uanset bliver I klædt på til at kunne identificere spiselige svampe, når I støder på dem i fremtiden. Ps. vi har backup planer til madlavning, hvis vi ikke finder svampe, så I går ikke hjem uden bålmad!

Vi mødes ved “Parkeringsplads v. Gisselfeldengen/shelteret”. Denne kode kan indtastes på Google for at finde præcis lokation: Q96J+V9 Værløse.

Tag dem du kender med interesse for frisk luft, mad og naturen under armen til dette forfriskende event.

Husk at medbringe varmt tøj til vejret, vand, gerne en svampekurv samt service (skål/dyb tallerken og bestik). Vi medbringer også en-gangs service, hvis man ikke selv har mulighed.

Billetter til arrangementet kan købes via billetto.dk. Som medlem af Skovhusklubben kan man købe billetter til halv pris ved at reservere billet pr. e-mail til skovhuset@skovhuset.org. Der er begrænset antal billetter.

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .