Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Sans for vand – samtale i Skovhuset om vand, kunst og hydrologisk sensibilitet

eventet sluttede

Sans for vand – samtale i Skovhuset om vand, kunst og hydrologisk sensibilitet

Fra Gratis

Sted

Dato

04 maj 2022 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Skovhuset inviterer til samtale og debat onsdag 4. maj kl. 19.30 om udstillingen Floden Vi Bader I, vand og kunstens måder at skildre en natur i forandring på.

Vand og den betydning, det har for mennesker, vores kultur og klodens liv danner den røde tråd i Eva Kochs soloudstilling Floden Vi Bader I, som vises lige nu i Skovhuset. Udstillingen giver et meditativt og tankevækkende vue ud over kælvende gletsjere og kraftfulde vandfald, som omslutter besøgende via store, monumentale videoværker. Men på hvilke måder er vand og kunstneriske billeder og fortællinger om vand relevante i en forståelse af (vor) tid og af os selv? Hvordan påvirker ændringer i klimaet vores billeder af naturen? Og hvilken indflydelse har det på vores forståelse af naturen, at vi selv er en del af årsagen til forandringerne?

I samtalen deltager Eva Koch, kunstner, Michael Kjær, Post.doc. ved Institut for Kommunikation og Kultur - Kunsthistorie, Aarhus Universitet og Lars Grambye, direktør for Skovhuset.

I forbindelse med arrangementet holder Skovhuset særligt åbent fra kl. 19.00-21.00, hvor udstillingen kan ses før og efter samtalen. Der kan købes forfriskninger i caféen.

Eva Koch er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i 1985-1992 og Universitat de Barcelona, Facultad de Bellas Artes, Spanien i 1989-1990. Hun har en omfattende udstillingsvirksomhed og har bl.a. udstillet på Tate Modern, London og Australian Centre for Contemporary Art, Melbourne.

Michael Kjær er post.doc ved Institut for Kommunikation og Kultur - Kunsthistorie, Aarhus Universitet og i gang med et forskningsprojekt om Hydrologisk sensibilitet i en skrøbelig økologi (2021-2023). I projektet beskriver han forandringerne i forholdet mellem mennesker og verden i en antropocæn virkelighed, med et særligt fokus på vandmiljøer og en sensibilitet, projektet sporer i særligt den marine naturvidenskab og økoempatisk billedkunst.

Lars Grambye er leder for Skovhuset og tidligere direktør for bl.a. Sørlandets Kunstmuseum, Kunsthallen Brandts og Malmö Konsthall.

Man kan tilmelde sig arrangementet via billetto.dk eller møde op på dagen. Arrangementet er gratis, men der kræves entrébillet til Skovhuset, som købes ved indgangen. 

Lokation

Skovhuset Kunst & Natur Skovhuset Kunst & Natur, Ballerupvej 60, 3500 Værløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .