Sara Grabow, koncert

19 apr 2018 kl. 19:30 - 21:30

Kirkesalen, Vitskøl Kloster, Viborgvej 475, 9681 Ranum


Sara Grabow synger og spiller egne kompositioner. Hun er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium. Sara er en passioneret formidler, der også i mellem sangene fortæller finurlige anekdoter fra sit eget liv.
Sara har specialiseret sig i lyd, rum og bevidsthed. Hendes sange er meditative og indbyder til ro og eftertænksomhed.
"Fordybelsen i rummet er blevet essentielt for mig i de senere år. Det at lade stemmen resonere med rummet og at lytte. Et enkelt lydbillede, der kan forankre et uroligt sind. At skabe rum omkring ordene og følelserne, så de kan nå ind til hjertet. Jeg tror, vi alle sammen har brug for mere fordybelse i vores hverdag, - og musikken kan tage os ved hånden og lede os på vej"

Sara blev glad, da hun hørte, at vi har valgt at afholde koncerten i Vitskøl Klosters gamle kirkerum. Her glæder hun sig til at afprøve lyden og rummet.

Gæster fra nogle af Sara Grabow´s tidligere koncerter udtaler:"Det er musik for sjælen, stille og fint og fuld af instrumenter i stemmen. Godt rammet ind af vedkommende anekdoter."

"At synge tonerne med så lille og komprimeret volumen - det virker helt utrolig stærkt og intenst! Den gamle Sebastian-sang, Rose, gav mig næsten gåsehud."

Billet ikke medlem

Salg lukket


Billet medlem

Salg lukket