Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

SCS Next Generation / Mortensaften med Dybfølt Quintet

Afholdt event

SCS Next Generation / Mortensaften med Dybfølt Quintet

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

10 nov 2023 kl. 19:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Scandinavian Cello School (SCS) præsenterer "SCS Next Generation" !

Dybføldt Quintet: Henrik Goldschmidt, obo - Lena Jonsson, violin - Peter Kohlmetz Møller, ondes martenot & piano - Kirstine Elise Pedersen, cello - Mathæus Bech, kontrabas

”Fremtidens Lyd” er støttet af W.Hansen Fonden, DMF, Solistforeningen og Statens Kunstfond.
Fem af skandinaviens ypperste musikere fra vidt forskellige musikalske baggrunde, har fundet sammen omkring en fælles fascination af den undervurderede og oversete danske komponist Rued Langgaard.

Ligesom Langgaards alsidige skaberværk strækker sig fra det guddommeligt smukke til det dæmoniske og punkede, har kvintettens medlemmer tilsammen spillet alt fra rock-arenaer til europas fineste koncertsale. Tilfælles har de dog en enorm nysgerrighed og kærlighed til musikkens magiske evne, til at samle mennesker omkring noget større end os selv.

Dybfølt Kvintetten stræber efter at udvide hvad kammermusikken kan og åbne formatet op til et nyt publikum.


På koncertsteden - Traktørstedet Højeruplund - vil der blive serveret "Mortensaften menu" fra kl.17-18.45. 

Stegt And - hertil serverer vi et halvt æble med ribsgele, brun/hvide kartoffler, rødkål & sauce.
Æblekage - med let pisket vaniljeflødeskum

Traktørstedet Højeruplund serverer god traditionel mad, i flotte lokaler der emmer af historie, beliggende i naturskønne omgivelser ved Stevns klint.


Med alle billetter har du gratis parkering på parkeringspladsen i Højerup.

OBS: Vil du hjælpe Scandinavian Cello School at fortsætte med at bringe prisvenlige koncerter til Stevns lokalområde? Så vælg blot en billet med selvbetalende gebyr - hver krone hjælper...!

Arrangør

2.1 milliard har læst om elitecenter på Stevns for klassisk musik

På Stevns ligger en international skole for eliten af unge talenter inden for klassisk musik, og den vækker stor international interesse. Med omtale i medier som The New York Times har 2.1 milliard verden over åbnet og læst omtale af Scandinavian Cello School. Interessen skyldes det helt særlige fokus på, at den benhårde træning til at blive topmusiker skal gå hånd i hånd med fokus på socialt samvær, naturoplevelser og god mad. Filosofien er, at det skaber bedre musikerliv og bedre musikere.

?si=49ZPQH-0fzyPBJol

Scandinavian Cello School ligger på Stevns med udsigt over vandet til Møn. Her arbejder direktør og internationalt prisvindende cellist Jacob Shaw sammen med andre af verdens bedste klassiske musikere for at hjælpe og fremme unge musiktalenter.

Skolen er lykkedes med at bringe den klassiske musik ud til nye publikummer og i utraditionelle omgivelser. Det udfordrer og styrker de internationale og danske talenter, der bliver bragt sammen. De unge talenter får undervisning, netværk, balance og begge ben plantet i den danske muld. Effekten er tydelig: en styrket kvalitet af den allerede stærke scene herhjemme og en udbredelse af særligt danske tilgange i den internationale klassiske musik, hvor øvelse og fokus går hånd i hånd med socialt samvær, naturoplevelser og god hjemmedyrket mad.

Tal fra Hypefactors viser, at historien om cellocenteret i Danmark, der tiltrækker unge musikere og støtter dem hver især med utraditionelle metoder har fået 2.1 milliard unikke visninger i 5 kontinenter – godt hjulpet på vej af en event, hvor cellisterne spillede for en flok hereford køer på Stevns. D. 25/4 var The New York times på besøg, og det forudsagede at Scandinavian Cello School kom på forsiden medfølgende en lang artikel. Siden da har artikelen spredt sig blandt andet i CNN, The Guardian, The Sun, Classic FM, Sueddeutsche Zeitung, Euronews, The Late Show, NPR, The Telegraph, El Dia, CBC, France Musique, CPR, The Straits Times, Klara Radio, RTL-HR, TV2, Politiken...

Men der er alvor og tårnhøje ambitioner bag løjerne. ”Vi ønsker at kunne udvide vores aktiviteter, så vi kan gøre mere for den klassiske musik, for de unge og for at bringe et nyt publikum kunstneriske oplevelser i utraditionelle rammer. Og så ønsker vi, at dette kan blive et sted, hvor kreative, kunstnere, filantroper og mange andre kan komme og opleve roen og kunsten,” siger Jacob Shaw.

SCS vil bidrage til fremtidens danske musikliv, ved målrettet at støtte de 3 stier som danner ramme for en dansk musik uddannelse (musikskolerne, MGK centrene og konservatorierne). I 2022/3 lægger de ud med et skræddersyet program som skal inspirere, informere og motivere den næste generation af danske musikere.Lokation

Traktørstedet Højeruplund Stevns klint, Højerup Bygade 39, 4660 Store Heddinge

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .