Signe Hansen-dagen - med bjesk, teater og frokost

25 okt 2019 kl. 11:00 - 14:00

Hirtshals Museum, Sophus Thomsens Gade 6, 9850 Hirtshals

Signe Hansen-dagen på Hirtshals Museum. Kom til et eksklusivt bjesk/teater og frokostarrangement på museet

BESTIL BILLETTER SENEST SØNDAG d. 20. OKTOBER!!!

For 4. år i træk markerer Vendsyssel Historiske Museum Signe Hansen-dagen på Hirtshals Museum. I år bliver markeringen en særlig begivenhed, fordi der åbnes op for, at alle kan købe billet til det eksklusive arrangement fredag den 25. oktober kl. 11-14.

Der er et meget begrænsede antal billetter til salg.

Arrangementet starter kl. 11.00 i Lilleheden Klitplantage, hvor museets naturvejleder Jakob Kofoed Nielsen tager deltagerne med på en kort vandretur og fortæller om bjesktraditionen og de urter, som Signe og andre gennem tiden har anvendt i bjeskfremstillingen. (Den præcise adresse vil blive tilsendt i god tid før arrangementsstart på email). 

Ca. kl. 12.00 kører man i egne biler til Hirtshals Museum, hvor museets direktør Anne Dorthe Holm byder velkommen, og Bente Jungquist fortæller kort om Signe Hansen og hendes betydning for hende og for Hirtshals.

Herefter venter der en helt særlig oplevelse: Skuespiller Hanne Laursen vil i anledning af dagen fremføre en monolog fra stykket ”De 7 slags dråber”, som blev opført på Vendsyssel Teater i foråret 2019. Herefter serveres der en lækker, stående frokostbuffet leveret af Restaurant Lilleheden.

Dette eksklusive arrangement slutter kl. 14.00, og har man lyst til at være med, kan man købe billetter lige her på Billetto til en pris af 250 kr. pr. stk. 

BESTIL BILLETTER SENEST SØNDAG d. 20. OKTOBER!!!