Simon Lynge - live på Nordatlantens Brygge

13 sep 2019 kl. 21:00 - 23:00

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

SIMON LYNGE and the Martial Hearts

Simon Lynges grønlandske ophav skinner tydeligt igennem i hans musik, hvor vokalharmonierne og teksterne om naturen giver os alle lyst til at være lidt bedre mennesker og passe bedre på vores verden.

Simon Lynges fans var chokerede, da den 39-årige musiker for et år siden meddelte, at han havde skåret sig så dybt i den ene hånd med en køkkenkniv, at han ikke vidste om han kunne spille igen. Heldigvis står han her et år senere på scenen – efter en intens periode med genoptræning – på Nordatlantens Brygge og overøser os med sit fantastiske fingerspil på guitaren og sin inderlige vokal.

Lynges fjerde album Deep Snow blev udgivet i november måned. Albummet er produceret i samarbejde med hans mangeårige ven og samarbejdspartner Richard Lobb, der slog sig ned i en isoleret hytte i Wales for at indspille albummet. Det er der kommet en inderlig og stærk singersongwriter-plade ud af med vedkommende tekster, der kredser om naturens og vores allesammens kollektive helbred. Deep Snow er blevet kåret af musikmagasinet GFR som én af de bedste danske plader i 2018.

Mon ikke Simon Lynge også forkæler os med nogle af hits’ene fra de tre tidligere albums, The Future, The Absence of Fear og The Map of Your Life, når han gæster Nordatlantens Brygge…

Dørene åbner kl. 20.

Nordatlantens Venner / Studerende
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner og studerende. Billetter købt med rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort/studiekort ved indgangen