Sir Francis Mc Riddlegouph Reunion feat. Søren Pilmark

02 mar 2018 kl. 20:00 - 22:00

HALMTORVET 9, Halmtorvet 9A, 1700 København


FRANCIS McRIDDLEGOUPH - er et band, der udelukkende fortolker sange af THE BEATLES

og som består af musikerne, Niels Ratzer (trommer), Ole Skipper (bas), Søren Skov (keyboard), Troels Skovgaard ( guitar) samt af skuespilleren, Søren Pilmark ( piano og guitar ).

Bandet med det finurlige navn, opstod i forbindelse med samarbejdet på et One-man show med Søren Pilmark i 2003. Musikerne og Pilmark fandt hurtigt sammen i deres fælles kærlighed og glæde ved The Beatles’ fantastiske musik og har lige siden, hvilket vil sige i 15 år, loyalt og trofast mod forlægget og forbillederne, spillet og optrådt med Beatles musik over det ganske land. Med en smittende spilleglæde fra fire af landets suverænt bedste musikere og med Søren Pilmark i front, er der lagt op til en Beatles aften af de store.

Bandet spiller nu, for første gang på

”H9” på HALMTORVET i KØBENHAVN

FREDAG D. 2 MARTS. KL. 20.30

Køb en billet du ville ikke fortryde det, - og du bliver ikke alene.

”THE HENDERSONS WILL ALL BE THERE”

Kom og nyd Troels Skovgaards fænomenale guitarspil, og lad dig overvælde af Niels Ratzers generøse trommespil i verdensklasse. Bliv betaget af Ole Skippers insisterende og præcise bas, der ville gøre McCartney stolt, og mærk den frydefulde, glade fornemmelse, der breder sig i hele kroppen når Søren Skov på ekvilibristisk vis spiller (næsten) alt, - lige fra harmonika og strygere til flügelhorn og spinette.

Og med Søren Pilmark på piano og som lead vokal samt de fire som kor er det lille orkester –

”GUARANTEED TO RAISE A SMILE”.

Entre 180 kr. via Billetto og 200 kr. i døren.

Billet

Salg lukket