Skab det liv du ønsker

17 mar 2018 kl. 10:00 - 18 mar 2018 kl. 16:30

Johanneberg, Hjaletvej 51, 4760 Vordingborg


Prøv at forestille dig, at du har adgang til at skabe dig dit drømmeliv. At du kan få lige præcis det liv, som du allerhelst vil have.

Tænk, hvis du i virkeligheden er ret tæt på, men bliver ved med at skrue på den forkert knap, fordi du ikke ved, at det er den forkerte knap.

Tænk hvis du vidste, hvad der var den rigtige og du nu kunne begynde at skabe det, der indtil nu kun har været en drøm, men som rent faktisk godt kan blive din virkelighed.

På denne workshop får du vist, hvad der skal til for at skabe dit drømmeliv. Du vil blive (endnu mere) bevidst om, hvilke drømme du har, hvilke drømme der kommer fra din sjæl og hvordan du får dem til at blive til virkelighed.

Skridt for skridt vil vi bevæge os fra dine drømme, over din sjæls formål, omkring de forhindringer, der ligger på din vej til den begyndende realisering af dit nye liv.

At manifestere og skabe fra sit hjerte med sin intuition er ikke bare at hænge bekræftelser op alle vegne i sit hus, og så kommer drømmekæresten, drømmejobbet og millionerne flyvende. Det er mere komplekst og alligevel meget enkelt, når man ved hvordan, og man først har knækket koden.

Kom og knæk koden og find ud af, hvor sjovt livet så kan være.

Med en kombination af oplæg og øvelser vil du blive inspireret og guidet til at tage de første skridt hen imod dit nye fantastiske liv.

Susan Nielsen, der afholder workshoppen, er en fantastisk motivator og en erfaren coach, underviser og clairvoyant. Hun er samtidig forfatter til flere bøger.

Workshoppen finder sted i enestående omgiveler på Johanneberg, Sydsjælland lørdag den 17. marts fra 10-16.30 og søndag d. 18. marts 10-16.30. Der vil være the og kaffe, frugt og en sandwich til frokost. Der kan være mulighed for overnatning, men det indgår ikke i kursusprisen og skal aftales med Johanneberg.

Johanneberg er ikke et tilfældigt valg. Ikke nok med at det er det smukkeste sted at holde kursus på Sydsjælland, så er Inge og Per, som har Johanneberg, indbegrebet af at turde drømme og leve deres drømme ud.

Billet

Salg lukket


Early Bird Billet inden d. 23.2

Salg lukket