Skattekammersmagning: Luksus rom på Kruts Karport med Smagning.com

24 okt 2018 kl. 19:00 - 21:00

Kruts Karport, Øster Farimagsgade 12, 2100 København

Smagning.com har været i skattekammeret, og har udvalgt 6 fremragende rom til denne helt unikke smagning. Vi kommer gennem forskellige romtyper i luksusklassen - dette er dén romsmagning i år som man bare SKAL med til! Den samlede flaskepris er vurderet til at ligge omkring 20.000 kroner (flere af dem findes ikke længere i butikker), så vi skænker kun 1,5 cl af hver for at holde prisen nede. Til gengæld er der procenter for alle pengene. Første rom er på 48% ABV, og resten ligger mellem 56 og 62%. Så brug af åben ild under smagningen er strengt forbudt! Vi skal gennem denne udsøgte menu (forbehold for ændringer):

  • Jamaica 1982 26 år – Vi starter på forsigtige 48% på denne klassiske Jamaica-rom, sat sammen af 4 fade!
  • Guyana 17 år Ancestrale Finish – Den legendariske Gyana-aftapning fra Plantation serien - legendarisk med rigtig god grund!
  • Caroni 21 år – Vellier's fantastiske aftapning. Caroni er vel rommens svar på whiskyverdenens Port Ellen...!
  • Foursquare Principia – Udsøgt rom fra Barbados, som blev revet væk ved lanceringen. Lagret på bourbon- og sherryfade, og aftappet i begrænset antal!
  • Jamaica 1977 31 år – Gammel Jamaicarom når det er bedst. Juul's specialaftapning på hele 61%!
  • Rhum Clemént Abraham Rare Cask – En helt unik rhum agricole, udvalgt af blandt andre Smagning.com, aftappet specielt til Danmark!

Vil du have lidt at spise inden smagningen? Køb en billet, der dækker både mad og smagning, og start med en portion af Krut's Karports berømte chili (NB: serveres kl 18). Drikkevarer efter eget valg kan tilkøbes på stedet.

Smagning kl 19:00

Salg lukket

Spisning kl 18:00 med efterfølgende smagning

Salg lukket