Log ind / Opret

Smag til som en mesterkok

27 feb 2018 kl. 17:00 - 21:30

Sakskøbing Madskole, Torvegade 10, 4990 Sakskøbing


Dette kursus handler i al sin enkelhed om smag – om at du lærer at løfte smagsoplevelsen i al den mad, du laver, ved at lære hvordan du tilsmager forskellige retter ud fra at bruge nogle grundlæggende principper for velsmag.

De fleste har prøvet at lave mad, der, selvom du gjorde dig umage, blev lidt som at stikke tungen ud af vinduet. Eller at spise på en god restaurant og undre sig over, hvor den der fuldendte smagsoplevelse egentlig kommer fra? Det går vi i dybden med, så du lærer at lave mad, der smagsmæssigt sidder lige i skabet!

Til sidst på kurset sætter vi os til bordet og spiser et overordentligt velsmagende måltid, ledsaget af gode vine

Hvad lærer du?

Du lærer grundsmagene og deres kilder – herunder den mere lumske femte grundsmag ’umami’ – at kende og du får indblik i, hvordan de spiller sammen med synet, konsistensen, aromaerne, og endda moderat smerte i smagsoplevelsen.

Vi arbejder med principperne i praksis, og du bliver indført i nyttige værktøjer til at opbygge smag i den mad, du laver. Vi arbejder med gode friske råvarer og masser af aromatiske ingredienser.

Du får en praktisk indføring i den grundige tilsmagning af maden, som er enhver dygtig koks hemmelige våben.

Bemærk, en del af måltidet er tilberedt af kokken, så vi kan fokusere på det vigtigste.

Hvad får du?

Et delikat måltid i godt selskab, og et madskole forklæde med hjem.

Drikkevarer - lokal most og dejlig vine fra 2010 Vin og Velsmag

Opskrifter og kort opsummerende teoriskrift til brug hjemme.

Billet

DKK 650,00 + DKK 33,39 gebyr


Gratis billet

Gratis