SMK Sammenkunst

Sølvgade 48-50, 1307 København
09 jun 2020 kl. 10:00
27 aug 2020 kl. 11:30
Billetter Gratis
Billetter Gratis

Om arrangementet

SMK inviterer hver tirsdag og torsdag formiddag hele sommeren til en online ”sammenkunst”, hvor vi sammen, hver for sig, oplever og taler om kunst fra museets samling.

SMK Sammenkunst varer 1½ time. I en samtale faciliteret af en af museets kunstværter fokuserer vi på ét værk – og lidt til. Med SMK Sammenkunst ønsker vi på SMK at dele tanker om kunst på tværs af hele landet, og vi håber at gøre op med tanken om, at dét at opleve kunst er en disciplin for de få. I fællesskab oplever vi kunsten og deler tanker, erindringer, drømme og erfaringer.

Når du har tilmeldt dig SMK Sammenkunst, modtager du en mail fra en af museets kunstværter med kort information om mødet. Vi deler holdene op i to, og hvis du vil deltage med en ven, ægtefælle eller helt tredje, kan du skrive det i kommentarfeltet, når du bestiller din gratis billet. Husk, at din ledsager også skal bestille en særbillet.


Sted

Hjemme foran din computer

Pris

Arrangementet er gratis men kræver særbillet. Husk at hente én billet pr. deltager.

Der er plads til maks otte deltagere, og billetterne er efterspurgte. Så book kun en billet, hvis du ved, at du kan komme.

OBS 

Dette er ikke et undervisningstilbud. Du kan kontakte bookingen tirsdag–torsdag 10.00–12.00, hvis du er interesseret i at høre mere om SMK's undervisningsforløb. 

Tel 3374 8484.
Mail booking@smk.dk

Læs mere om undervisning på SMK her.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke