spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Sommerkoncert med Efterklang og Sønderjysk Pigekor

Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Få billetter tilbage
Afholdt event

Sommerkoncert med Efterklang og Sønderjysk Pigekor

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

23 aug 2023 kl. 19:00 - 20:10

Beskrivelse

Efterklang & Sønderjysk Pigekor

******
En usædvanlig og gribende koncertoplevelse - Flensborg Avis

*****
fortjente stående ovationer - Gaffa.dk


Efterklang & Sønderjysk Pigekor har i løbet af 2021 og 2022 spillet en lang række udsolgte kirkekoncerter hovedsageligt i Sønderjylland. Her i 2023, har Aarhus og København også muligheden for at opleve samarbejdet i kirkerummets smukke rammer, men nu er turen kommet til Ribe!

Koncerten byder på en stribe af Efterklangs sange og sange fra korets klassiske repertoire, som alle er blevet arrangeret i tæt samarbejde mellem bandet, korleder Mette Rasmussen og kormedlemmerne. Efterklang har gennem samarbejdet også opfordret kormedlemmerne til at skrive egne sange og flere af disse er nu til alles glæde blevet en central del af koncerterne.

Den 17-årige korsanger Anastasiia Baga siger:

“Det er en meget særlig oplevelse at høre sin egen musik på den måde, at høre hele spektrummet og alle farverne i nummeret”, og fortæller videre at processen har givet hende en ny erfaring, men også et håb om, at skrive sine egne sange bliver en del af hendes fremtid.

Rasmus Stolberg fra Efterklang fortæller om samarbejdet: “Jeg ser altid frem til at spille kormedlemmernes sange, fordi det minder mig om min egen opvækst på Als og den åbenbaring jeg selv fik da min og Mads´ klasselærer i femte klasse opfordrede os til ikke bare at spille Beatles og Guns n’ Roses sange, men også at skrive vores egne sange. Det er den oplevelse, vi prøver at give videre her – glæden ved at skabe og ikke kun udøve”

I front for koret står chefdirigenten Mette Rasmussen som uddyber “Det er fantastisk at opleve, hvordan de unge sangere er vokset ind i samarbejdet og har turde åbne op for deres egen kreativitet og kunstneriske skaben”.

Om Efterklang
De 3 medlemmer af Efterklang, Casper Clausen, Mads Brauer og Rasmus Stolberg, er vokset op på Als og har siden deres debut i 2003 turneret verden rundt med deres eksperimenterende og genrekrydsende musik, som kan være både storslået samt helt fint og nærværende i sit udtryk. Efterklang har spillet udsolgte koncerter prominente steder som Sydney Opera House, Elbphilharmonien i Hamburg og Koncerthuset i København, men de har også gentagne gange søgt hjem mod rødderne i Sønderborg, hvorigennem en stærk relation til korleder Mette Rasmussen og Sønderjysk Pigekor er opstået organisk over årene.

Om Sønderjysk Pigekor
Sønderjysk Pigekor blev grundlagt i 1994 og er siden 1997 blevet ledet af chefdirigent Mette Rasmussen. Koret tæller i alt 270 sangere fra 3 år til voksne sangere. Koncertkoret bestående af 80 piger mellem 12-20 år har en omfattende koncertvirksomhed og har turneret i mange lande, herunder flere turneer til Canada, USA og Kina. Koret repræsenterer ofte Sønderborg og Sønderjylland ved officielle lejligheder, herunder arrangementer for Kongehuset og Sønderborg Kommune. Repertoiret er klassisk kormusik med afstikkere til det eksperimenterende og genreoverskridende, og det er her, koret og Efterklang mødes i en helt unik klangverden med et stærkt og rørende musikalsk udtryk som resultat. Trivsel, nærvær og fællesskab er kerneværdier i korarbejdet og en solid base for sangernes performance, som ud over høj musikalsk kvalitet har fokus på at indhylle publikum i en total oplevelse af lyd, koreografi og fortælling.

Det treårige samarbejde mellem Efterklang og Sønderjysk Pigekor er støttet af Statens Kunstfond.

Efter koncerten er menighedsrådet vært ved et glas vin.

Lokation

Sct. Catharinæ Kirke, Sct Catharinæ Pl. 4, 6760 Ribe

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .