Sommermusik på Fuglsang 2018 - Familieevent på Fuglsang

26 aug 2018 kl. 10:30 - 14:00

KUMUS, Nystedvej 73C, 4891 Toreby L

"FAMILIEEVENT PÅ FUGLSANG"
HAVEN - fortælling - musik - billedkunst
For store og små.
Vær selv med i én fortælling med tre udtryk, i ord, i toner og i billeder om livet, som det måske var engang på Fuglsang Herregård.

Pakke 1:
omhandler fortællinger og musik
* varighed ca. 1,5 time. 

Pakke 2:
omhandler fortællinger, musik og billedkunst/workshop
* varighed ca. 3,5 time.


Vi begynder med en tur rundt i parken ved Fuglsang Herregård, hvor Museum Lolland-Falster fortæller de spændende fortællinger om Kirsten-Havekone, Spring-Sofie og Møg-Petter. De er alle tre opdigtede personer, men kunne godt have været blandt de mange tjenestefolk, der i gamle dage skulle til for at drive en herregård som Fuglsang. Efter herregårdshaven går turen ind i KUMUS til en nutidig musikalsk fortælling, som illustrerer historierne vi lige har hørt. Komponisten Hanne Tofte Jespersen har komponeret en række ”hørebilleder”, hvor musikerne fra Ensemble Storstrøm giver historierne fra haven et musikalsk udtryk.

Efter koncerten fortsætter forløbet på Fuglsang Kunstmuseum, hvor vi skal på en børnevenlig tur rundt på museet og snakke om billedkunst med havemotiver. Fyldt med inspiration slutter vi af med at bygge små sjove alternative drivhuse i kunstmuseets billedkunstvæksted i KUMUS.

Hele vejen gennem forløbet i haven, i koncertsalen og i billedværkstedet vil man blive inddraget i en åben dialog og deltage aktivt i historiefortællingen.

MØDESTED: Ved porten ind til Fuglsang Herregård, som ligger for enden af allèen.

Pakke 1

Salg lukket

Pakke 2

Salg lukket