SOSO Agency x Magnus Tempels // RUST Sleeps Around Residencies

Guldbergsgade 8, 2200 København
07 okt 2021 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

Som en del af det prisvindende RUST Sleeps Around-koncept har RUST slået sig sammen med en række af landets nyetablerede, uafhængige musikselskaber om det helt nye projekt RUST Sleeps Around Residencies.


MAGNUS TEMPELS

Magnus Tempels skriver og producerer ærlige sange, der bevæger sig i et elektronisk univers, som var det Trentemøller, Smerz og Alex Vargas, der havde dannet et band.

Buen er spændt helt op, når Magnus Tempels lader sine mørke og sårbare sider konfronterer hinanden. Det skinner for alvor igennem, når Tempels optræder med sin trio, hvor live-trommer og -subbass slår dig lige i mellemgulvet, imens Tempels’ dæmoner overtager hans bevægelser.

Magnus Tempels debuterede på SPOT Festival i 2019 og har siden spillet support for artister som Farveblind, Moi Caprice og Mattias Kolstrups soloprojekt LIBERTY. UHØRT Festival, Carpark Festival og Fredagsscenen Live på P3 står også på CV’et. Senest var Magnus Tempels aktuel som en af ti udvalgte til DR's KarriereKanonen 2021. Nu kan du opleve ham på RUST som en del af det nye koncept Residencies, hvor RUST slået sig sammen med en række af landets nyetablerede, uafhængige musikselskaber om at kuratere, booke og eksekvere fire arrangementer henover en måned.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

eventet sluttede

SOSO Agency x Magnus Tempels // RUST Sleeps Around Residencies

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke