Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Souvenirs med bas og trommer

Afholdt event

Souvenirs med bas og trommer

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

07 okt 2022 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

SOFIE BONDE: vokal, guitar NILS TORP: el-bas Gikke K: trommer, keyboard, kor

Souvenirs er en lys energibombe i denne rocktrio-konstellation; tromme, bas, guitar, og velklingende kor,- som vil sprede glæde og smil hele vejen rundt. Der er tildelt nye roller, så Nils Torp nu har overtaget elbassen, Sofie Bonde er udnævnt til singleguitarist og med sig har de deres trommeslager og korpige igennem mange år, Gitte K. Det er tæt, svedigt og svingende ! Og sjovt.

Sofie Bonde charmerer publikum med sin karismatiske lyse sangstemme og sin krøllede hjerne. Hun har ting at fortælle, som nu og da trækker en Souvenirskoncert i helt uventede retninger. Det er tør, jysk humor, når det er bedst !

Med en perlerække af kendte ørehængere lader de champagne-propperne springe. ”Han tog et Nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “Jeg hader Susanne”, ”Hannibal og Jerry”, og mange flere. Souvenirs har en lang række albums bag sig. Deres seneste album ”Tangopartner” er fra i 2016. Deres gennembrud kom i 1994, hvor de blev kendt for deres ørehængende melodier og mundrette, lune og underspillede tekster på dansk. Nils Torp var med i det legendariske band KLICHE, og kombinationen af hans melodisk sikre pophåndværk og Sofie Bondes klingende sopran skaffede de to et gennembrud hos både publikum og anmeldere.

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer