STH - Servicehunde til Handicappede Dog-A-Thon lørdag den 30. september 2023 i Dyrehaven, København

STH - Servicehunde til Handicappede Dog-A-Thon lørdag den 30. september 2023 i Dyrehaven, København

Fra Gratis

Sted

Dato

30 sep 2023 kl. 11:00 - 14:00

Beskrivelse

STH - Servicehunde til Handicappede inviterer brugere, frivillige, medlemmer, støtter, fonde, sponsorer, familie og venner samt interesserede til Dog-A-Thon lørdag d. 30. september 2023 kl. 11:00 - 14:00. 

Mødested er parkeringspladsen ved Bakken, Dyrehavevej 62, Klampenborg, som vil være markeret med STH flag. Alle venlige hunde i snor er velkomne.

Program
- Velkomst v/STH Formand Mette Henriksen
- Fælles gåtur til Eremitageslottet og retur - 5 km eller 2 km retur på fast grussti
- Tid til hyggeligt samvær ved p-pladsen
- STH servicehundeopvisning

Tilmelding 
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Du kan få gratis parkering, hvis du tilmelder dig senest den 22. september. Klik på find billetter.

Transport og parkering
Dyrehavsbakken støtter arrangementet med gratis parkering, men der skal udsendes en parkeringskode per bil, så det er vigtigt, at tilmelde bilen på registreringsblanketten, så en parkeringskode kan tilsendes. Nærmeste station er Klampenborg station. Alle hunde skal holdes i snor under hele arrangementet. Vi medbringer hundeposer og vand til hundene. 

Forplejning
Medbring frokst/kaffe/the/vand så sørger vi for lidt til den søde tand.

Pris
Det er gratis at deltage, og vi håber, du har lyst til at støtte foreningen enten med et bidrag á kr. 200,- via mobilepay 15758 eller ved at tegne et medlemskab (kr. 200,- årligt). Alle beløb gør en stor forskel, og vi skal opnå mindst 100 bidrag á kr. 200,- om året for at opfylde SKATs krav til fradragsret for gaver (§8a). Støt os og læs mere om vores arbejde her https://www.servicehunde.dk/st... 

Du er velkommen til at invitere familie, venner, naboer, kolleger og bekendte med.

Vi glæder os til at se både nye og kendte ansigter, og selvfølgelig en masse glade hunde i snor. Vi ses den 30. september ved Bakken i Klampenborg.

Lokation

Parkeringspladsen Parkeringspladsen, Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på