Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Studio talk: Camilla Berner

Afholdt event

Studio talk: Camilla Berner

Fra Gratis

Sted

Dato

17 apr 2023 kl. 17:30 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Planternes privatliv

Kendetegnet for Camilla Berners kunstneriske praksis er inklusionen af planteriget. Gennem fokus på planter, vores syn på og forhold til dem, undersøger hun de iboende spejlinger af kulturelle strukturer. Med afsæt i en stedspecifik kontekst bearbejder hun kompleksiteten imellem natur og kultur og retter fokus på, hvor sammenvoksede og forbundne de to i virkeligheden er.

Mandag d. 17. april 2023 kl. 17:30 byder Camilla Berner indenfor i atelier Store formater, hvor hun arbejder med registrering af planter og undersøger forholdet mellem naturen og menneskekroppen. Hun er midt i at forberede værker til to separatudstillinger og en gruppeudstilling – alle med ferniseringer i forår/tidlig sommer 2023. De to separatudstillinger er på Willumsen Museum i Frederikssund og Kunsthal Kongegaarden i Korsør. Gruppeudstillingen er på Thorvaldsen Museum i København.

Centralt for værkerne til alle udstillinger er planter og for to af udstillingerne; deres pollen. Værkerne er bygget op omkring den historiske registrering, der er foregået dels i myter, men også i virkelighedens verden gennem tiden.

Camilla Berner er uddannet fra Fine Art, sculpture, Chelsea College of Art and Design 1998. Hun har desuden været gæstestuderende ved Arkitektskolen i København og ved Landbohøjskolens landskabsarkitektoniske afdeling.

Christianshavns Bogfestival 2023

Arrangementet er en del af Christianshavns Bogfestival 2023, hvor du fra d. 17.-23. april kan opleve en række litteratur- og kulturarrangementer i Københavns mest charmerende bydel. Læs mere og se årets program her.

Arrangør

Christianshavns Bibliotek ligger centralt på Christianshavns Torv - tæt ved Metro og busser. På biblioteket kan du bl.a. deltage i læseklubber, kreaworkshops, forfatterforedrag og udstillinger.

Lokation

Statens Værksteder for Kunst, Strandgade 27 b, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .