SUNLESS DAWN + BILLY BOY IN POISON + support Terminalist

02 nov 2019 kl. 20:30 - 22:30

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse

Kulturstationen Vanløse og Klub TRÅD præsenterer SUNLESS DAWN!

Sunless Dawn leverer progressiv dødsmetal, og danner et lydbillede som tager lytteren med på en kompleks musikalsk rejse. Deres stærkt skandinaviske og dynamiske lyd gør SUNLESS DAWN til et band man skal bide mærke

Bandets unikke lyd gav dem lynhurtigt stor opmærksomhed og medførte, at SUNLESS DAWN vandt den danske Wacken Metal Battle, hvorefter de spillede for et tætpakket publikum til Wacken Open Air i 2016. Siden da har bandet været særdeles aktive på livefronten med shows, både på danske festivaler og spillesteder, hvor de blandt andet har delt scene med legendariske grupper såsom Katatonia og Obscura.

SUNLESS DAWN er nu klar til at nå et internationalt publikum, med det kommende debutalbum 'Timeweaved Albummet er sprængfyldt med kolossale riffs og kryptiske rytmer, med en triumferende, skæbnesvanger vokal, og et lyrisk aspekt der berører temaer såsom refleksionen over menneskelighedens konflikter.

"Timeweaver'-projektet har været en intens proces fra start ti/ slut, og vi har taget os tid til at sikre os, at vi er stolte over hver eneste bid af det. Nu kan vi endelig udgive det her kæmpe bæst, som vi håber at garvede prog-meta/fans vi/ elske lige så meget som vi se/vgør"udtaler forsanger, Henrik Munch.

BILLY BOY IN POISON

BILLY BOY IN POISON spiller knivskarp moderne dødsmetal, der både kan kværne som Misery Index og groove som Gojira, men som har sin egen lyd og blæser på genregrænser. Musikken er aggressiv og tung, men varieret og stemningsfuld.
Pressen skrev bl.a. om seneste album INVOKER:“Få moderne dødsmetalbands evner at skabe så unik en stemning” - Spirit of Metal“Hamrende tight og masser af overskud” - Heavymetal.dk“Billy Boy in Poison går igen foran på dødsmetalscenen” - Powermetal.de
Med koncerter på Copenhell, Aalborg Metal Festival og Copenhagen Metal Fest, en række tours i udlandet og support for bl.a. Aborted, Vildhjarta og Trigger the Bloodshed har BILLY BOY IN POISON markeret sig som et hårdtslående og respekteret liveband, der leverer varen på scenen hver eneste gang.

Support: Terminalist

Terminalist er et nyt metalband fra København, der afspejler den moderne verdens hastighed i fuldfed turbo-thrash.

Lørdag d. 2. nov. døre 20.00//show 20.30// 100 kr. ekskl gebyr/120 kr. i døren