Super Bowl 2017

05 feb 2017 kl. 18:00 - 06 feb 2017 kl. 05:00

Lanes & Lounges, Englandsvej 337, 2770 Kastrup


Lanes & Lounges byder endnu engang velkommen til årets NFL kamp, nemlig Super Bowl 2017! Som i de forrige år er vi klar med stor lækker amerikansk buffet, Heineken, bowling, storskærme og Heineken piger.

Dørene åbner i år kl. 18.00 og billetter kan købes på Billetto samt i Lanes & Lounges.

Igen i år åbner vi op for bowling allerede kl. 18.00 og spiller indtil kl. 22.00. Man kan spille en times bowling pr. selskab og hvis man vil være by le"> sikker på at spille, så skal man skrive en mail om ønsket tidspunkt til jpn@cboe.dk. - først til mølle.
Vi åbner op for buffetten kl. 20.00 og som altid opfordre vi vores gæster til at spise i 2 hold, så dem der bowler først spiser efter og omvendt - der er rigeligt med mad. :)

Prisen er kr. 299 plus gebyr, som inkluderer kæmpe amerikansk buffet, bowling, 1 stk. Heineken og plads foran en af vores 2stk. storskærme denne aften. Igen i år har flyttet selve kampen ned i vores store festsalg, da vi så kan skabe nogle bedre rammer for jer. Vi viser den derfor igen i år på 2stk. 150" skærme i fuld HD. Optakterne vil blive vist i salen med lyd til dem der ønsker dette fremfor at bowle.

Vores amerikanske menu består af følgende:

BBQ grill og kolde retter
Guacamole med bisonsalat
Nachos med cheddar
Hjemmelavet coleslaw
Honey chicken wings
Philly cheese steak sandwiches
Grillkøller med BBQ
Spareribs med BBQ
‘The Bowl’ chiligryde med tacoskaller samt burritos
Sweet majskolber
Små cheeseburgere
Banana cream pie og brownies


UNDER HALFTIME SHOW:
Halftime dog med agurkerelish


Vi glæder os til at tage imod jer!

Billet

Salg lukket