Super Bowl 2017

eventet sluttede

Super Bowl 2017

Billetter fra DKK 299,00

Dato

05 feb 2017 kl. 18:00 - 06 feb 2017 kl. 05:00

Beskrivelse

Lanes & Lounges byder endnu engang velkommen til årets NFL kamp, nemlig Super Bowl 2017! Som i de forrige år er vi klar med stor lækker amerikansk buffet, Heineken, bowling, storskærme og Heineken piger.

Dørene åbner i år kl. 18.00 og billetter kan købes på Billetto samt i Lanes & Lounges.

Igen i år åbner vi op for bowling allerede kl. 18.00 og spiller indtil kl. 22.00. Man kan spille en times bowling pr. selskab og hvis man vil være by le"> sikker på at spille, så skal man skrive en mail om ønsket tidspunkt til jpn@cboe.dk. - først til mølle.
Vi åbner op for buffetten kl. 20.00 og som altid opfordre vi vores gæster til at spise i 2 hold, så dem der bowler først spiser efter og omvendt - der er rigeligt med mad. :)

Prisen er kr. 299 plus gebyr, som inkluderer kæmpe amerikansk buffet, bowling, 1 stk. Heineken og plads foran en af vores 2stk. storskærme denne aften. Igen i år har flyttet selve kampen ned i vores store festsalg, da vi så kan skabe nogle bedre rammer for jer. Vi viser den derfor igen i år på 2stk. 150" skærme i fuld HD. Optakterne vil blive vist i salen med lyd til dem der ønsker dette fremfor at bowle.

Vores amerikanske menu består af følgende:

BBQ grill og kolde retter
Guacamole med bisonsalat
Nachos med cheddar
Hjemmelavet coleslaw
Honey chicken wings
Philly cheese steak sandwiches
Grillkøller med BBQ
Spareribs med BBQ
‘The Bowl’ chiligryde med tacoskaller samt burritos
Sweet majskolber
Små cheeseburgere
Banana cream pie og brownies


UNDER HALFTIME SHOW:
Halftime dog med agurkerelish


Vi glæder os til at tage imod jer!

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .