Sushi x Kobe (NO - Natkoncert)

eventet sluttede

Sushi x Kobe (NO - Natkoncert)

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

21 sep 2019 kl. 23:00 - 22 sep 2019 kl. 05:00

Beskrivelse

Sushi x Kobe har netop revet Roskilde Festival midt over, og nu gæster de Nørrebro 

Meget er sket, siden Kristoffer Uthaug og Emir Hindic mødtes første gang i 2013, opdagede en fælles smag for japansk mad og Atlanta-rap og besluttede at danne den rapkæftede rapduo Sushi x Kobe.

De to rappere fra Bergen i Norge er blevet en komet på den norske urbanscene. Med energiske beats og lejlighedsvis rå tekster er Sushi og Kobe blevet nogle af de mest fremtrædende kunstnere inden for deres felt i hjemlandet (både sammen og hver for sig).

Halvvejs gennem deres 20'ere har Bergen-duoen har nået en kreativ platform, hvor alt bare spiller for dem.

2018-albummet Døden lever lengst er fuld af hårde, hoppende og dansable lyde, og det inviterer lytteren ind i en lydmæssigt udfordrende oplevelse. Albummet er fyldt med refleksioner fra et ungt liv, som sikkert stadig føles som en evighed. Det er blevet kaldt "en kompromissløs finger til resten av rap-Norge".

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

Rust Rust, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .