Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Symfonien på Skamlingsbanken - KONCERT

Afholdt event

Symfonien på Skamlingsbanken - KONCERT

Fra Gratis

Sted

Dato

22 jun 2024 kl. 16:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Symfonien på Skamlingsbanken

Lørdag d. 22. juni kl. 16.00 opføres en storslået symfoni under åben himmel på Skamlingsbanken. Koncerten er afslutningen på et stort kunstnerisk projekt, der omfatter en indsamling af stedsspecifikke fortællinger fra borgere i og omkring Vejle, Haderslev og Kolding. Der er fri entré, og alle er velkomne til en helt særlig dag på Skamlingsbanken.


Det er det klassiske ensemble Lydenskab, der sammen med digter Ursula Andkjær Olsen og komponist Juliana Hodkinson, har mødt hundredvis af mennesker fra foreninger og fællesskaber i hjertet af Danmark. Nu stiller de sig op på det højeste punkt i Syddanmark og giver tilbage. Med deres fortolkning af borgernes fortællinger bliver symfonien en oplevelse af sammenhængen mellem den enkelte og verden, lokale fællesskaber, personlige historier, flettet sammen til den store samlende fortælling om en mangfoldig fælles identitet i Trekantområdet.


Arrangementet er gratis ved tilmelding!

Arrangør

Lokation

Skamlingsbanken | Museum Kolding, Skamlingvejen 125, 6093 Sjølund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .