spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Syrisk Folkekøkken på Suhrs Højskole

Event aflyst

Syrisk Folkekøkken på Suhrs Højskole

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

03 feb 2018 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

DFUNK - Dansk Flygtningehjælp Ungdom, Habibi - Syrisk Street Food og Suhrs Højskole inviterer til Syrisk Folkekøkken lørdag den 3. februar.

Højskolens elever vil sammen med en gruppe unge syriske flygtninge tilberede en menu, som bugner af friske grønsager, krydderurter og krydderier.

Menuen er sammensat af de unge syrere, som er en del af madinitiativet Habibi. Habibi handler om at bygge bro mellem befolkningsgrupper igennem det gode måltid og om at vise alt det, vi vinder ved at se hinandens ressourcer.

Pointen er, at mad skal spises sammen med venner, og aftenen er for alle, der holder af lækker, krydret mad og nye venskaber!

Det koster 100 kroner at spise med. Overskuddet fra salget af maden går ubeskåret til Dansk Flygtningehjælps Ungdom (DFUNK) og aktiviteter for unge flygtninge.

Arrangør

Suhrs Højskole ligger midt i København – den eneste højskole i hovedstaden, hvor du både kan bo på skolen og være dagelev.

Vi er en højskole med primært fokus på mad, gastronomi, bæredygtighed, klima, iværksætteri og bykultur.

Vi bygger videre på mere end 100 års erfaring fra vores tid som Suhrs Husholdningsskole.

Her på siden kan du se vores offentlige kurser og events - nogle gratis andre med billet. 


F.eks. har vi to gange om året eventet "Pop Up", hvor en mad-ekspert i samarbejde med vores elever, overtager højskolen i 3 dage. Madeksperten udvikler sammen med eleverne en menu, som til sidste serveres i en pop-up restaurant på Kvisten. 


Følg også med på vores: 

Hjemmeside

Instagram

Facebook


Kender du en, der kunne være interesseret i et Højskoleophold på Suhrs Højskole? Besøg os til en rundvisning. Book her.

Lokation

Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .