Tegnekursus Modul 1. Søborg/Vangede

21 mar 2020 kl. 10:00 - 22 mar 2020 kl. 17:00

Kiplings Alle 42, 2860 Søborg

Modul 1

Et 2-dags kursus hvor vi lærer en menneske grundform af kende. Vi lære de grundlæggende regler for en menneske krop og vi lære reglerne om bevægelse.

Mange siger at det sværreste ved tegning, det er at tegne mennesker. Jeg mener at alle kan lære at tegne mennesker men alt ting bliver selvfølgeligt svært hvis man komplicerer tingende... derfor jeg har lavet denne simple grundform af en menneske krop og når du først har lært den af kende og de grundligende regler og teknikker... Så kan du nemt tegne de mennesker du gerne vil om det så er fantasi, eventyr eller almindelig modetegning.

Det er vigtigt at kende de grundlæggende regler fordi når vi senere hen bryder reglerne fuldstændig og lader vores fantasi tage over... så er der stadigvæk nogle regler som vi ikke helt kan slippe.
- Så det gør det nemmere at bevæge sig ind i fantasiens verden og komme ud med et succesfuldt resultat,- hvis man altså kender den grundlæggende regler.  

Kursuset henvender sig til både øvet og uøvet,- alle kan lære at tegne mennesker. Samt så hjælper jeg altid minde kursister på det niveau de befinder sig på, så alle får noget ud af undervisningen. 
Små hold... max 10 personer.
- har du nogen spørgsmål, så ring gerne til mig på tlf. 29903377 :)

Husk,- tegnepapir A4, tegneblyanter, lineal, og trekants lineal, viskelæder, blyantspidser og passer.
Der vil være både te, kaffe, vand og lidt sødt :)... men husk at ta`en madpakke med.

Læs mere om tegnekurssuset her: http://kathcoco.dk/index.php/k...

Se video på YouTube her: