spring til hovedindhold

The Foreign Resort + Natural Disasters + Then Comes Silence (S)

The Foreign Resort + Natural Disasters + Then Comes Silence (S)

Fra DKK 120,00

Sted

Dato

16 nov 2024 kl. 20:00 - 23:30

Beskrivelse

Oplev den stemningsfulde atmosfære og de dybe toner, når Basement præsenterer en wall-of-sound bandpakke med Then Comes Silence, The Foreign Resort og The Natural Disasters.

Then Comes Silence (SE)

Det svenske band, grundlagt af Alex Svenson, har skabt bølger inden for goth, post-punk og darkwave-genrerne med deres unikke lyd og æstetik.

Fra bandets begyndelse i 2012 har de rejst verden rundt og optrådt med prominente navne som The Fields of the Nephilim, The Chameleons og A Place To Bury Strangers.

The april 2024 udkommer ’Trickery’, gruppens 7. album. Albummet er en hyldest til venskaber, samhørighed og det stærke fællesskabet omkring goth og post-punk scenen.

Med en blanding af mørke og melodi tager de deres publikum gennem lydens dybe riger og hypnotiserende musikalske landskaber.

The Foreign Resort

Den københavnske trio spiller eksplosiv post-punk blandet med dyster new-wave. Bandet kombinerer den dunkle mystik fra The Cures 'Pornography'-æra med en produktion, der er æstetisk beslægtet med LCD Soundsystem. Rumklangssvøbte guitartemaer smyger sig om Steffan Petersens energiske baslinjer og Alioscha Serges kraftfulde trommespil, alt imens Mikkel Borbjerg Jakobsens intense og oprigtige vokallevering påkalder sig publikums fulde opmærksomhed.

The Foreign Resort har turneret ihærdigt, og har delt scene med bands som Cold Cave, DIIV, The Soft Moon, She Past Away, KVB, Slowdive, Minor Victories, Ash Code plus mange flere. Siden 2010 har bandet spillet mere end 600 koncerter i Europa og Nordamerika på spillesteder og på festivaler som SXSW, Iceland Airwaves, Wave Gotik Treffen, Nocturnal Culture Night og W-Fest.

The Natural Disasters

The Natural Disasters spiller mørk goth-rock, der driver af sortrandet lyd.

Dans under apokalypsens sorte sol til melankolsk, triumferende melodier i mol, tre guitarister, synthesizer, og tunge trommer. Kom ud i natten, rundt i gader og rendesten. Få fornemmelsen af den klamme og fugtige kælder, hvor folk kan få afløb for deres tilbøjeligheder. Det bliver slæbende og ildevarslende, mens der er skruet op for den dunkle atmosfære. Som en ensom gadelampe i en kulsort gyde, i en eller anden betonfyldt metropol.

Så med den gotiske rock som grundpillen og naturkatastrofer, som en gennemgående tematisk tråd, inviteres man ind i mørket, hvor det slet ikke er så farligt, og du får det bedre.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Forsalg: 120kr. (+ gebyr) / Dørsalg: 140kr.
Døre kl. 20.00 / Koncertstart kl. 20.30
▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Basement, Enghavevej 42, 1674 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder