Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

The Souljazz Orchestra

Afholdt event

The Souljazz Orchestra

Fra DKK 170,00

Sted

Dato

11 okt 2017 kl. 19:00 - 12 okt 2017 kl. 00:00

Beskrivelse

Onsdag den 11. oktober eksploderer Pumpehuset i en blanding af soul, jazz, latinske og caribiske rytmer. The Souljazz Orchestra vender nemlig tilbage til Studiestræde med efterårets varmeste dansefest.

Hjemstavnen Ottawa i Canada emmer normalt ikke af sol, varme og soulet jazzmusik, men det har The Souljazz Orchestra så sandelig ændret på. Med deres dansable take på jazzmusikken, der også trækker tråde tilbage til 60’erne og 70’ernes klassiske souljazz såvel som inspirationskilder i Nordafrika og Fjernøsten, har de siden 2002 smidt det ene anmelderroste album ud efter det andet. De seneste albums er udkommet på Strut Records, der også står bag udgivelser af Mulatu Astatke, Dennis Coffey og Ebo Taylor, og det er under samme fane, at deres nye plade ‘Under Burning Skies’ udkommer.

The Souljazz Orchestra har vundet flere albumpriser, men det er på baggrund af intensiv turnéaktivtet, at gruppen er blevet et efterspurgt navn på festivaler og spillesteder over hele verden. Så forbedred din onsdags-jazz-brandert med det samme og gå ikke glip af et jazzorkester i verdensklasse.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .