Til middag med døden

Rahbeks Alle 23, 1801 Frederiksberg
04 jun 2020 kl. 18:00 - 21:00
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Hvad sker der med os efter døden, og hvad vil det sige at være tæt på døden hver eneste dag? Døden er ikke bare en abstrakt tanke, men rummer også en masse konkrete sider, som afkræver os handling og beslutning. Skal man skrive sit testamente? Vil man donere sine organer? Hvad har ens efterladte brug for? Hvordan forbereder man sig på døden? Hvordan kan den gode samtale om døden forme sig?

Disse store spørgsmål tager vi fat på med arrangementet "Til middag med døden" på Bakkehuset den 4. juni. Med fællesspisning som afslappende ramme forsøger vi at nærme os nogle af de store tanker, der kan virke uangribelige og svære i hverdagens almindelige samtaler.
"Til middag med døden" foregår som fællesspisning ved mindre borde, og ved alle borde vil der sidde en fagperson, der styrer samtalen. Fagpersonen vil være læge, våge, advokat eller hospicepræst. Du behøver ikke at have forberedt konkrete spørgsmål til fagpersonerne, men bare have lyst til at diskutere dette vigtige emne i en stemning præget af nærvær og åbenhed.

"Til middag er døden" er arrangeret af hospicepræst Charlotte Clante i samarbejde med Bakkehuset, og arrangementet er en del af projektet OmSorg. Orangeriet er vært for middagen, som er sammensat af sæsonens råvarer, efterfulgt af kaffe og kage.

Arrangementet finder sted på Bakkehuset 1. sal, og der er desværre ikke elevator. Middagen er inkluderet i billetprisen.

Dørene åbner kl. 17.30.

Profile picture
Bakkehuset. Frederiksbergmuseerne
Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke