Tiny House Kursus

Tiny House Kursus

Fra DKK 1.000,00

Sted

Dato

31 mar 2024 kl. 10:00 - 18:00

Beskrivelse

Tiny House Byggekursus

Drømmer du om at bygge dit eget tiny house? Er du i tvivl om hvordan man kommer i gang? På dette kursus gennemgår vi alle de vigtigste overvejelser inden man går i gang med byggeriet, samt hvordan men rent faktisk kan bygge et hus uden at have nogen erfaring. Vi tager udgangspunkt i tiny house bygget af træ, træfiber og ler. Målet er at bygge huse, der kan stå i flere generationer og på samme tid tage ansvar for klima, miljø og økonomi.

På kurset gennemgår vi:

- Hvorfor bygge småt - vejen ud af hamsterhjulet.

- Valg af materialer i forhold til klima og miljø.

- Offgrid - hvordan gør man sit hus selvforsynende.

- Hvordan dimensionere du din konstruktion og hus.

- Økonomi - hvordan holder du dit budget under kontrol.

- Grundlæggende værktøjshåndtering.

Under kurset vil der være mulighed for at komme rundt på Grobund og se de mange byggeprojekter vi har gang i.

Det hele varer i 7-9 timer og der bliver serveret vegetarisk frokost samt kaffe og kage.

Har du spørgsmål så kontakt Jonas på tlf: 42253269

www.smaaBYG.nu

www.facebook.com/groups/1095190217358915/

Lokation

Grobund, Kaarsbergsvej 2, 8400 Ebeltoft

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på