Tølløse Festival 2018

18 aug 2018 kl. 13:00 - 19 aug 2018 kl. 01:00

Kvadratbanen, Sportsvej 2, 4340 Tølløse

Så kan du købe billet til Tølløse Festivalen 2018. Vi glæder os til at byde alle velkomne til et brag af en fest. Festivalens genfødsel sidste år var en kæmpe succes. 2000 købte billet, og mange gik forgæves. I år er vi klar i nye omgivelser med endnu mere plads. Støt festivalen og køb din billet i god tid.

Det er lørdag den 18. august, det går løs. Musikere med lokal forankring vil dele deres lyd med dig, lyd for enhver smag til både børn, unge og ældre. Samtidig får unge musikhåb mulighed for optræde for et publikum i smukke og trygge omgivelser.

Og festivalen er meget mere end musik. Der vil være tryllekunstnere og klovne. Gymnaster, Brorfelde observatorium, spejdere, boldklub, petanqueklub og et lokalhistorisk galleri vil underholde med leg, spring og fortælling.

Mad fra lokale leverandører og fagprofessionelle på området sikrer et bredt udbud af lækkerier i vores madprogram. De gode smage kan skylles ned med vand, vin og fadøl - og med specialøl fra Hornbeer.

Tølløse Festival er non-profit. Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år. Voksne kan købe billet for 50 kr. i SuperBrugsen i Tølløse, ved indgangen på festivaldagen eller her på billetto.dk for 50 kr. + gebyr.

Følg os på www.toelloesefestival.dk eller på Facebook: Tølløse Festival - Sjællands Smukkeste.

Voksen

Salg lukket