eventet sluttede

Tølløse Festival 2018

DKK 50,00

Sted

Dato

18 aug 2018 kl. 13:00 - 19 aug 2018 kl. 01:00

Beskrivelse

Så kan du købe billet til Tølløse Festivalen 2018. Vi glæder os til at byde alle velkomne til et brag af en fest. Festivalens genfødsel sidste år var en kæmpe succes. 2000 købte billet, og mange gik forgæves. I år er vi klar i nye omgivelser med endnu mere plads. Støt festivalen og køb din billet i god tid.

Det er lørdag den 18. august, det går løs. Musikere med lokal forankring vil dele deres lyd med dig, lyd for enhver smag til både børn, unge og ældre. Samtidig får unge musikhåb mulighed for optræde for et publikum i smukke og trygge omgivelser.

Og festivalen er meget mere end musik. Der vil være tryllekunstnere og klovne. Gymnaster, Brorfelde observatorium, spejdere, boldklub, petanqueklub og et lokalhistorisk galleri vil underholde med leg, spring og fortælling.

Mad fra lokale leverandører og fagprofessionelle på området sikrer et bredt udbud af lækkerier i vores madprogram. De gode smage kan skylles ned med vand, vin og fadøl - og med specialøl fra Hornbeer.

Tølløse Festival er non-profit. Der er gratis adgang for børn og unge under 18 år. Voksne kan købe billet for 50 kr. i SuperBrugsen i Tølløse, ved indgangen på festivaldagen eller her på billetto.dk for 50 kr. + gebyr.

Følg os på www.toelloesefestival.dk eller på Facebook: Tølløse Festival - Sjællands Smukkeste.

Arrangør

Lokation

Kvadratbanen Kvadratbanen, Sportsvej 2, 4340 Tølløse

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .