spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Tomma Intet (SE) + Oskar Krusell

Afholdt event

Tomma Intet (SE) + Oskar Krusell

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

20 maj 2023 kl. 19:00 - 23:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

omma Intet svæver et sted mellem 60’ernes dream pop og 80’ernes new wave og er blevet omtalt som Sveriges svar på Fleetwood Mac. Oskar Krusell fra Kogekunst åbner aftenen!

Tomma Intet

Tomma Intet er et musikalsk kollektiv fra den svenske vestkyst. Bandet rejste sig i 2016 ud fra asken af tidligere projekter, og med et ønske om at skabe et mere flydende og frit musikalsk rum. Musikken svæver et sted mellem 60’ernes dream pop og 80’ernes new wave. De er kendte for deres tighte, energiske og emotionelle liveshows og er blevet omtalt som Sveriges Fleetwood Mac på speed blandet med kraut og punk. Bandet har spillet koncerter med de musikalske artsfæller Hurula og Mattias Alkberg.

I 2020 udgav de albummet 'D.A.B.D.A' på Welfare Sounds & Records, et album, der omhandler sorgens mange stadier. Til april 2023 udkommer Tomma Intets tredje album 'Ultradreams' og stopper i København den 20. maj på deres releaseturné!

Oskar Krusell

Med inspirationskilder som psykiatrisk sygehus, morgenmad, Suicide og Beyoncé bygger Oskar en flot båd til at navigere et genreløst ocean. Forvent sjælere til hårde negle og smadder til sarte sjæle. Der bliver sunget om kærlighed og had, snavs og rengøring. Der bliver noget for enhver smag, også for de smagløse.

Duellen mellem sangene og bandet. Hvem er stærkest? Stilhedens strenge spændte. Det kan næsten kun slå fejl og hvem elsker ikke dem, når de er andres? Youtube fail compilation mod livets store spørgsmål. Forståelsen møder forventningen og vi stiler blottede mod de sekunder, der gør det hele værd.

Det selvbetitlede debutalbum "OSKAR" udkommer i foråret 2023.

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .