Event aflyst

Tosset med tegneserier – en tegneseriesalon for alle: Vi undersøger hvad en graphic novel egentlig er

DKK 30,00

Sted

Dato

26 maj 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Hvad er en graphic novel? Er det sin helt egen form, eller er det i virkeligheden bare en fin måde at sige tegneserie på? 

Det, og meget andet, vil Mads Bluhm og Dennis Jacob Rosenfeld svare på, når de kaster sig over det fænomen, som i høj grad har præget synet på tegneserier i de sidste 20 år. Kom og vær med til en tegneseriesalon der giver mulighed for at dykke dybere ned i denne kunstform, der om noget har præget det 20. århundrede. 

Arrangør

Lokation

Ørestad Bibliotek Ørestad Bibliotek, Arne Jacobsens Allé 19, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .