Tour Parkinson Danmark 2017

19 maj 2017 kl. 07:30 - 21 maj 2017 kl. 09:30

Sinatur Hotel Frederiksdal , Frederiksdalsvej 360, C. Holbøll & Sønner A/S , 2800 Kongens Lyngby

Det er med glæde, at Team Fox Denmark indbyder til det fjerde Tour Parkinson Denmark, hvor der over tre etaper på tværs af Danmark, cykles for det gode liv med Parkinson og for at bidrage til forskning og en kur mod denne kroniske sygdom. Der findes ca. 5 mill Parkinsons patienter på verdensplan, hvoraf 7500 patienter i Danmark, men desværre voksende gruppe og med stadig flere yngre patienter. Det mest effektive lægemiddel er udviklet tilbage i 1967 - Før vi gik på Månen. "Dette kan ikke være rigtigt", hvorfor vi beder om jeres støtte og hjælp til cykelkonceptet "Bike4Cure", for dermed sætte fokus på denne "lille" sygdom!

Bike4Cure er et virtuelt træningsnetværk, der fremmer cykelmotion og fysisk træning som supplement til den traditionelle behandling af neurologiske lidelser, samt styrker det sociale netværk for mennesker med Parkinsons og deres pårørende.

Tour Parkinson Danmark 2017 støttes af Michael J Fox og sponseres af Sinatur Hotelkæden, Holbøll & Sønner A/S, Davinci Cykler, Craft, Tryg Fonden, Campen Auktioner, FysHuset, Bodymind Company og en række samarbejdspartnere. Løbet bygger på et tæt partnerskab med Kommunerne i Middelfart, Samsø og Frederiksberg..

Frank Hvam og Jan Gintberg er TeamFox Brainstormers’ protektorer og holdkaptajner.

Team Fox Danmark inviterer dermed til et spændende og netværks cykelløb den 19-21. maj 2017, som støtte til den gode sag og for indsamling af penge via donationer til Parkinsons sygdom. Desuden er formålet med cykelløbet at få sat fokus på sygdommen og på de positive effekt, det har for kronisksyge at dyrke idræt og især cykelmotion.

Vi kan med glæde tilbyde et cykelløb, der strækker sig fra Middelfart til Frederiksberg Rådhus. Turen går som noget nyt hen over Samsø og Kalundborg, med kongeetapen til Frederiksdal. Som deltager oplever du den helt unikke stemning og netværk med overnatning på Sinatur Hotelkædens skønne hotel og på Campen Auktions Camping på Samsø. Med flere løbspakker har du mulighed for at vælge de løbsetaper, der passer til dit behov og formåen.
I år er der et tillæg på 150 kr. pr. person, hvis man ønsker et værelse med maks 2 personer på, til overnatningen på Sinatur Hotel Frederiksdal. Tillægget skal betales af begge overnattende, samlet 300 kr. pr. værelse. Endvidere skal en mail sendes til: bike4cure.parkinson@gmail.com, der oplyser hvilke 2 personer der skal "låses" på værelset sammen.

Ruten blev officielt lanceret den 27.februar af Tour Design Officer Johannes Bisbjerg Johansen & Co, fra Politiets Cykelhold. Som lover en spændende og udfordrende rute, hvor vi i år starter fredag med 98Km fra Middelfart til Hov (start 2 med 30 KM) og færgen kl. 17:00 til Samsø og Beach Party hos Campen og lørdag morgen frisk rundstrækning til Ballen og færgen kl. 07:00 til Kalundborg og start på Torvet med kongeetapen (104km og start 2 med ca. 35 Km) gennem det skønne vestsjælland til Sinatur Hotel Frederiksdal, Kongens lyngby, for netværksmøde ved den smukke Mølleå. Sørdag kl. 10.00 går starten til epilog på 30Km med opløb og præmieoverrækkelse på Frederiksberg Rådhus En unik cykeloplevelse og netværk på tværs af Danmark.

Startgebyr, donation fuld pakke.

Salg lukket

Donation

Salg lukket

Startgebyr Epilog sø 21Maj incl trøje

Salg lukket

Cykelbuks

Salg lukket

Cykeltrøje

Salg lukket

Startgebyr en etape uden overnatning incl trøje

Salg lukket

Holdtilmelding hele pakken og min 10ryttere, donation per deltager

Salg lukket

Holdtilmelding Epilog min. 10 ryttere, donation per deltager lø 28/5

Salg lukket

Startgebyr fulde pakke ved køb inden 01. februar 2017

Salg lukket

KUN PARKINSON RAMTE - Startgebyr, donation fuld pakke.

Salg lukket

Tillæg pr. person for dobbeltværelse på Sinatur Hotel Frederiksdal

Salg lukket