Tower Talk: Roald Als & Satiretegninger i Kulturtårnet

24 maj 2018 kl. 19:00 - 20:30

Kulturtårnet På Knippelsbro, Knippelsbro, 1400 København K

Politiken-tegner Roald Als har skabt hulemanden Anders Fogh Rasmussen, tegnet Helle Thorning Schmidt som Gucci-dame og åbenbaret for Ritt Bjerregård, at hun har underbid – det blev hun lidt chokkeret over. Roald Als tegner alt det, som vi prøver at skjule i spejlet om morgenen.

Roald Als har tegnet kendisser og politikere i mange årtier. Først på Weekendavisen og senere på Politiken, da tidligere chefredaktør Tøger Seidenfaden tog Roald Als med fra Pilestræde til Rådhuspladsen. Og hans streg er stadig lige skarp, kritisk og satirisk.

Torsdag den 24. maj kl. 19:00 kommer Roald Als i Kulturtårnet til en Tower Talk om livet som satiretegner. Han lirer tricks af og guider til, hvad man skal kigge efter, når man skal tegne et vellignende ansigt. Undervejs vil Kulturtårnet stå for et sanseligt indslag.

Roald Als udstiller desuden politiske satiretegninger i Kulturtårnet i denne måned. Gæster er velkomne til at gå på opdagelse i udstillingen både før og efter samtalen.

Find billetter til samtalen via linket ovenfor (OBS: Kun 20 billetter).

TOWER TALKS

Tower Talks er Kulturtårnets samtale-koncept, hvor skiftende gæster inviteres op til at tale om deres liv, arbejde eller særinteresser. Tidligere gæster er blandt andre Uffe Elbæk og Niko Grünfeldt (Å), lykkeforsker Meik Wiking, tegner Anders Morgenthaler og Mars-ekspert Morten Bo Madsen. Samtalen foregår på Kulturtårnets øverste dæk, men kan lyttes til både på dæk 3 og 4.

BILLETTER

Der er kun plads til 20 gæster i Kulturtårnet, så booking er nødvendig. Billetter købes via Billetto (find link ovenfor). Hvis du oplever problemer med Billetto, så send en mail til info@kulturtaarnet.dkog book billetter den vej.

Billetpris: 30 kr. inkl. entré til Kulturtårnet.

CAFÉEN

Vi har altid kolde øl fra Mikkeller på fad, naturvin fra Rosforth & Rosforth, kaffe/the og vand i caféen i Kulturtårnet.

Eventet er støttet af Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsforvaltning.

Entré til Tower Talk

Salg lukket